Mundis: „Karščiausia lovoje - R.Ščiogolevaitė“

TV3 „Rožių kerų“ tema buvo pritrenkianti - svečiai ir dalyvės bandė aiškintis, kuri iš jų yra karščiausia lovoje.

„Rūtą įrašiau į pirmą vietą. Ji buvo vienintelė, kurią galėjau argumentuotai ir objektyviai vertinti. Kitas tik spėjau“, - savo priimtą sprendimą grindė Edmundas Štenger-Mundis.

Kol studija oš iš nuostabos, Rūta Ščiogolevaitė skubėjo įsiterpti. „Taip. O jūs galvojot, kad mes tik pykstamės“, - juokavo dainininkė.

Įvertinusi save kukliau nei Mundis, Rūta prasitarė, pagal kokius kriterijus ji sprendžia apie žmogaus seksualumą lovoje. „Karšta moteris, mano įsitikinimu, yra ta, kuri žino, ko nori. Ir nepaisant to, kad žinau, ko noriu, save įvertinau aukso viduriuku. Bet tik iš kuklumo“, - juokėsi Rūta.

Džiugas Siaurusaitis, pakviestas pristatyti savąjį devynetuką, neapsiėjo be anekdotų, prisiminimų ir savo fantazijų. „Man didelė garbė, kad teko įvertinti, kuri yra karščiausia lovoje. Ir aš suprantu, kodėl taip atsitiko. Galbūt todėl, kad iš visų šių vyrų esu vienintelis, permiegojęs su visomis projekto dalyvėmis“, - bandė intriguoti Džiugas.

Ar pavyks išsirinkti karščiausią rožę ir kodėl laidos vedėjas Leo padėkojo Džiugui už išgelbėtą laidą, paaiškės antradienį, gruodžio 1 dieną 20.10 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių