Moteris tris savaites buvo įkalinta savo vonios kambaryje

Gelbėtojams pavyko išlaisvinti moterį, kuri tris savaites buvo įkalinta savo vonios kambaryje, kadangi sugedo vonios durų užraktas.

Pranešama, kad 69-erių moteriai, gyvenančiai Paryžiaus (Prancūzija) priemiestyje, pavyko išgyventi vien geriant vandenį iš čiaupo.

Kad padrąsintų save ir išliktų sveikos nuovokos, ji dažnai maudėsi po dušu ir valėsi dantis.

Moteris, jos nelaimei, vonios kambaryje užsitrenkė visiškai netyčia.

„Ji man pasirodė visiškai suglumusi. Jos butas – antrame aukšte, o vonios kambaryje nebuvo lango, tad ji nieko negalėjo padaryti, tik belsti į sieną ir tikėtis, kad ją kas išgirs“, – pasakojo moters kaimynė. Ir pridūrė, kad kai kurie kaimynai skundėsi triukšmu, tačiau niekam nešovė mintis ieškoti triukšmo šaltinio.

Tačiau vieną dieną į įvykio vietą buvo iškviesti policijos pareigūnai ir ugniagesiai gelbėtojai. Policininkai pabeldė į moters buto duris, tačiau jokio atsako nesulaukė. Tuomet pareigūnai prigludo prie durų ir išgirdo „duslų garsą“.

„Moteris šaukė: „Aš įstrigusi – padėkite man iš čia ištrūkti“, – pasakojo vienas pareigūnas.

Ugniagesiai gelbėtojai išlaužė ir buto, ir vonios kambario duris.

„Moteris buvo klaikios būsenos. Ji buvo labai liesa – mes ją iškart nugabenome į ligoninę“, – sakė vienas įvykio liudininkas. Jo teigimu, vonios kambaryje įstrigusi moteris yra žinomas asmuo, tačiau ji nenorinti atskleisti savo tapatybės. Artimiesiems ir kolegoms ji sako pastarąsias savaites praleidusi atostogose.

Parengta pagal metro.co.uk informaciją. 


Šiame straipsnyje: vonia

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių