„Mosquito“ ketverių metų proga - „Kings of Salsa“ iš Kubos!

Penktadienį nuo 22 valandos laisvalaikio namuose "Nautilus" net aštuoniolika „Kings of Salsa“ šokėjų ir muzikantų, dovanos gyvenimo džiaugsmo pojūtį, uždegančius šokius ir Afro-kubietiškus ritmus.

Tačiau gimtadienio fiestoje šėls ne tik jie: Rikko EL Gato (Mosquito), Serge (sax), Erichas (Mosquito), De Balchento (Mosquito) ir Carlos Rosas (Venesuela).

„Kings of Salsa“ šokėjai scenoje demonstruos savo meistriškumą nugludintą iki tobulumo. Jie šoka (salsa, rumba, mambo, čia-čia) taip, tarsi šokis būtų toks pat svarbus, kaip kvėpavimas ar širdies plakimas.

Grakščiai siūbuodamos klubais šokėjos sukasi aplink savo partnerius, jų judesiai atkartoja muzikos ritmą, o deginantis erotiškumas ir karštligiška euforija užvaldo kiekvieną, kuris turi galimybę mėgautis salsos karalių šou iš Kubos!

Ketvirtadienį - Vilniuje, klube „Pacha“, penktadienį Kaune - laisvalaikio namuose „Nautilus“ ir šeštadienį Klaipėdoje - klube „El Carol“.

Svaigsta galva, pagalvojus kas dėsis trijuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose per bene triukšmingiausią Mosquito gimtadienį?


Šiame straipsnyje: NautilusNautilus

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių