„The Moon Band“ gyvo garso koncertas

Šeštadienį nuo 20 valandos laisvalaikio namuose "Nautilus" ypatingas grupės „The Moon Band“ koncertas prieš trumpą išsiskyrimą

Šia proga ant scenos susiburs didesnis nei jau įprasta muzikantų būrys, nes prie „The Moon Band“ trijulės prisijungs dar keletas gerų draugų: gitaristas Giedrius Danielius, klavišininkas Rolandas Babraitis, vokalistas Danas Viluckas bei pritariančios vokalistės Emilija Vabuolaitė ir Sandra Galdikaitė.

„Šis koncertas - paskutinis iš mūsų prisistatymo koncertų ciklo. Po jo atsidėsime debiutinio albumo įrašams, tad čia paskutinė proga mus pamatyti gyvai per kelis artimiausius mėnesius. Mums šis pasirodymas labai svarbus. Ruošdamiesi jam negailėjome nei laiko, nei pastangų. Turime parengę keletą visiškai naujų dainų, o ir senosios padedant draugams suskambės naujai. Tai be jokios abejonės didžiausias mūsų projektas. Tikimės, kad jis tinkamai apvainikuos gana sėkmingą grupės debiutą," - savo planais dalinosi pagrindinis grupės „balsas“ Ignas.

„The Moon Band“ debiutavo per 2009-ųjų helovyną ir neliko nepastebėti - per trumpą laiką jie spėjo surengti keletą pasirodymų Kauno baruose, festivalyje „Mountainrock vl.5'5“ ir net kalėdiniame troleibuse. Tai dviejų vaikinų ir merginos kolektyvas iš Kauno, grojantys nenuobodžią ir įdomią roko muziką. Visi jie ne naujokai scenoje ir jau yra groję drauge, tiesa, kitaip pasivadinę ir dažniau kitų grupių kūrinius. Po poros metų pertraukos Ignas (vokalas, gitara), Vilius (bosinė gitara) ir Ernesta (būgnai) ir vėl drauge, bet šįkart jie neprasčiau visus šokdina savo kūrybos dainomis.

Po „The Moon Band“ pasirodymo klube „Nautilus“ laukia linksmas vakarėlio pratęsimas.


Šiame straipsnyje: Laisvalaikio namaiNautilus

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių