Monika Katunskytė laukiasi antro vaikelio

Su LNK laida „Kažkas atsitiko“ Vitalija ir Monika Katunskytės dalinasi sensacinga žinia: Monika laukiasi antro vaikelio.

Būsima tėvyste džiaugiasi ir Monikos sužadėtinis Kirilas. Tačiau Vitalijos namuose – niūrios nuotaikos. Pasirodo, kūdikio laukimo džiaugsmą aptemdė nemalonus incidentas su asmeniu, save vadinančiu dainininku Mindaugu Jonušu (Minedu).

Viskas prasidėjo, kuomet Vitalijai paskambino žmogus vardu Mindaugas, ir prisistatė, jog yra restorano vadybininkas iš pajūrio. Vitalija nenutuokė, kad susitikimas su juo apkartins gyvenimą ne tik jai, bet ir jos, ketvirtą mėnesį besilaukiančiai dukrai.

Minedas išreiškė begalinį norą surengti koncertą, Monikos kavinėje, Šiauliuose. Iš pradžių Vitalija nesileido į kalbas. Tačiau Minedo skambučiai vis dažnėjo. Telefonas skambėdavo net septintą valandą ryto! Nesibaigiantys Minedo skambučiai suminkštino Vitalijos Katunskytės širdį. „Aš kaip mama, norėjau suteikti progą jam užsidirbti pinigų“, – tikino Vitalija. Monika į savo kavinę įsileisti Minedo nenorėjo. Moteris buvo įsitikinusi, jog į šio dainininko koncertas klausytojų nesulauks, o kavinė tą vakarą praras ir pelną, ir klientus.  Tačiau Vitalijai pavyko suminkštinti dukters širdį.
Iki koncerto Monikos kavinėje likus trims dienoms, Minedas iškėlė finansines sąlygas. Pasigyręs, kad paprastai jo honoraras už koncertą siekia keturiasdešimt tūkstančių litų,  Minedas Monikai nusileido iki keturių šimtų. Neva jis gerbia Vitaliją ir Moniką, todėl sutinka koncertuoti pigiau.

Į Minedo koncertą Monikos kavinėje atėjo du klausytojai. Koncertas neįvyko, tačiau Monika Minedui sumokėjo ir už viešbutį, ir už kelionę, maža to, sočiai pavaišino.

Tačiau jau kitą rytą Minedas pareikalavo, kad Monika jam sumokėtų keturis šimtus litų, už koncertą, kitaip Minedas pagrasino ją apjuodinti prieš visą Lietuvą. Pasak Monikos, Minedo ji buvo atakuojama dešimtis kartų per dieną. Netrukus Minedas įgyvendino savo pažadą: vienoje televizijos laidoje paskelbė, jog Monika Katusnkytė jam nesumokėjo honoraro, nes koncerto vakarą buvo visiškai girta.

Labiausiai įskaudinta liko Monika. Besilaukianti moteris turėjo sūnaus darželyje aiškinti vaikams, kad ji – ne girtuoklė. Moniką ir Vitaliją ištiko šokas.

Kaip baigėsi konfliktas su Minedu ir kaip į šmeižtą reagavo būsimas Monikos sutuoktinis Kirilas – atsakymai jau šį pirmadienio vakarą, 20.30 val. LNK laidoje „Kažkas atsitiko“.


Šiame straipsnyje: Monika Katunskytė

NAUJAUSI KOMENTARAI

xx

xx portretas
Vaja vaja kaip idomu.Lyg tycia mums butu svarbu.Kada ir kas o ypac kaip Vaikus gamina . Pas ja netaip kaip pas visas ,turbut skersai gal istrizai , cia " Kauno diena " aiskins paprastai. Skaitykit straipsni ydemiai citatas braukit raudonai ir laukit Dinozauro gymstant!

cha cha cha

cha cha cha portretas
NA JAU TIKRAI SENSACINGA ZINIA :))))))))))))))))

Vidas

Vidas portretas
Kaip sakydavo Vitka Antibiotik iš "Banditskij Peterburg": "Gasitj nada gada" :) Šiaip tai vištos, būtų normaliam vyrui pasakiusios, tai nereikėtų nei mušti, kresteltų tą kvailelį ir baigtųsi skambinimai bei kitokios nesąmonės :) ... o dabar į muilo operą viskas peraugo...
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių