Modernus žaidimo „Nepraleisk nė vieno momento“ šaldytuvas iškeliavo į Kauną

Gruodžio 5 dieną paaiškėjo „Kalnapilio“ žaidimo „Nepraleisk nė vieno momento“ nugalėtojas. Juo tapo 33 metų kaunietis Tomas Vaičys.

Šį pirmadienį atvykęs atsiimti laimėto šaldytuvo su integruotu televizoriumi, jis neslėpė, kad jokia nuojauta nešnibždėjo apie galimą laimėjimą, todėl sužinojus, kad į namus atkeliaus nemenkas prizas, teko skubiai sukti galvą, kur jį pastatyti.

„Tokio daikto nenukiši į bet kokį kampą – reikia įvertinti ne tik, kad būtų patogų alų pasiimti, bet žiūrėti televizijos transliacijas. Visgi tokių „rūpesčių“ norėtųsi kuo daugiau“ – sakė T.Vaičys. Jis prisipažino, „Kalnapilio“ žaidimuose dalyvaujantis nuolat, todėl ir šis prizas – ne pirmas. „Manau, ir  – ne paskutinis“, - gero ūpo nestokojo laimėtojas.

„Kalnapilio“ generalinis direktorius Marijus V.Kirstukas, sveikindamas pagrindinio prizo laimėtoją, džiaugėsi, kad susidomėjusių ir dalyvavusių žaidime buvo labai daug. „Matome, kad žmonės domisi moderniais sprendimais, todėl toks prizas kaip šaldytuvas su integruotu televizoriumi tikrai buvo trokštamas prizas ne vienuose namuose. Neabejojame, kad standartiniai prizai žmonėms jau pabodo ir norisi kažko naujo, modernaus ir netikėto.“

T.Vaičys žaidime registravosi 13 kartų, tačiau jokios magijos šiame skaičiuje jis neįžvelgia: „Gėriau alų, registravausi ir man pasisekė“. Jam sėkmę atnešė mėgstamiausio „Kalnapilio“ alaus „Trys salyklai“ kamštelis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių