M.Mikutavičius nutraukia savo koncertinę veiklą

Dainininkas, televizijos laidų vedėjas ir žurnalistas Marijus Mikutavičius, liaudyje vadinamas tiesiog Marijonu, praūžus šventinių pasirodymų maratonui ketina kuriam laikui atsisakyti koncertinės veiklos.

Politikos mokslų magistro laipsnio siekiantis atlikėjas žada atsidėti tik mokslams ir kūrybai. „Aš dar nežinau, ką darysiu po Naujų. Žinau tik tiek, kad iki vasaros man reikia mirtinai parašyti magistrinį darbą. Tai surys daug laiko, jei turėsiu ambicijų darbą atlikti gerai. Antra priežastis sustabdyti koncertinę veiklą yra naujų dainų įrašai. Man labai nepatinka važiuoti į tą patį miestą ir dešimtą kartą groti tą pačią programą. Vytautas Kernagis sakydavo: „Kam rūpi naujos dainos, jeigu žmonėms labiau patinka senos“. Tame yra tiesos, tačiau kiekvienas žmogus kartais nori pasikeitimų ir aš ne išimtis“, - sako M.Mikutavičius.

Pastarieji metai Marijonui muzikine prasme buvo itin sėkmingi - paklausyti jo koncertų tiek sostinėje, tiek kituose šalies miestuose susirinkdavo pilnos salės gerbėjų. Itin įspūdingą koncertą atlikėjas kartu su bičiuliais surengė šių metų balandžio 29-ąją sostinėje, verslo, sporto ir pramogų centre „Forum Palace“. Labai šiltai atlikėjas buvo sutiktas ir festivalio „Be2gether“ scenoje.

Atlikėjas patikina, kad jam labiau į atmintį įsirėžė ne taip gerai pavykę koncertai:  „Būna dienų, kai viskas krenta iš rankų ir pats jauti, jog kažkas ne taip. Šiemet buvo du siaubingi koncertai, kai buvau visiškai užkimęs. Tai klaiki būsena. Prisiperki laikraščių, niekur neini, nes nori tylėti.  Praleidi parą viešbučio kambaryje su tabletėmis ir arbatomis. O koncerto dieną atsibundi ir supranti, kad viskas dar šūdiniau nei buvo. Lauki vakaro ir labai labai bijai. Tai dar blogiau nei prakeiktas matematikos egzaminas baigiant mokyklą.“

Su gerbėjais dėl objektyvių priežasčių laikinai atsisveikinti ketinantis dainininkas gruodžio 12 d. surengs ypatingą koncertą Kauno klube „Combo“.

Kaip ir ankstesniuose pasirodymuose atlikėjas neapsiribos paskutinio albumo dainomis, tad išgirsite ir kitus populiarius M.Mikutavičiaus kūrinius.  Be to, į šį koncertą susirinksiantiems gerbėjams atlikėjas ruošia dovaną - koncerte nuskambės jo plunksnai priklausanti viena gražiausių lietuviškų kalėdinių dainų „Velnias, man patinka Kalėdos“, kurią Marijonas atlieka tik labai retomis progomis.

Bilietų ieškokite Bilietai.lt kasose ir interneto svetainėje www.bilietai.lt

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių