M.Martinsonas pristatys naująjį romaną „Amaya“

Netrukus Lietuvos kino teatruose pasirodysiančio filmo "Amaya" kūrėjai tęsia renginių ciklą "Trys žingsniai iki premjeros", kurio metu žiūrovai kviečiami iš arčiau susipažinti su filmo atsiradimo istorija, intriguojančiomis filmavimo detalėmis bei kūrėjų požiūriu į savo darbą.

Rugsėjo 8 d., 18 val. PPC "Ozas" esančiame knygyne VAGA bus pristatoma nauja pasaulinę šlovę pelniusio režisieriaus, scenaristo ir prodiuserio Mario Martinsono knyga – meilės istorija "Amaya".

Tai jau antroji autoriaus knyga. Anksčiau išleistas romanas "Nereikalingi žmonės", kurio bendraautoriumi buvo M. Martinsonas, sulaukė didžiulio susidomėjimo.

"Knygos "Amaya" atsiradimo istorija įdomi. Prisiminęs savo klajones po Rytus, masažo paslapčių studijas, visą tą egzotišką patirtį, parašiau trumpą apsakymą "Amaya". Vėliau iš jo radosi filmo scenarijaus apmatai, o baigęs filmuoti nusprendžiau apsakymą išplėsti iki romano", – apie savo kūrinius pasakoja autorius.

Knygoje "Amaya" skaitytojas pasiners į trapių jausmų pasaulį ir asmeniškai susipažins su šia autentiška švelnumu, paslaptingumu bei egzotika alsuojančia meilės istorija, kuriame kiekvienas ras dalelę savęs.

Per renginį prie puodelio kavos knygos autorius pasidalys intriguojančiomis romano kūrimo detalėmis ir atskleis ryšį tarp romano bei to paties pavadinimo filmo. Taip pat renginio svečiai turės galimybę pasigrožėti demonstruojamais svaiginamais Honkongo vaizdais, įkvėpusiais šiam romanui užgimti. Per renginį bus galima įsigyti autoriaus knygų su autografu ir gauti dovanų.


Šiame straipsnyje: MartinsonasAmaya

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių