M.Mansono persirengimo kambarys Rygoje - visiškai juodas

Skandalingas JAV roko muzikantas Marilynas Mansonas šį sekmadienį muzikos gerbėjus pakvies į savo koncertą Latvijoje, Rygos arenoje. Grandiozinis ir provokuojantis šou, pristatantis albumą „The High End of Low“, kultiniam atlikėjui bus pirmasis Latvijoje ir vienintelis Baltijos šalyse.

M.Mansonas su savo koncertais anksčiau jau yra lankęsis Lietuvoje ir Estijoje. Šį kartą dainininkas su grupe atvyksta į Latvijos sostinę ir savo vizitui pateikė neįprastų reikalavimų sąrašą.

Bene labiausiai akcentuojamas reikalavimas atlikėjo sąraše yra tas, kad jo persirengimo kambarys būtų visiškai juodas ir tylus. Koncerto organizatoriai taip pat įpareigoti atvykstančiai grupei pateikti ne tik vietos muzikos įrašų parduotuvių, geriausių restoranų, įvairių taisyklų telefonų numerius ir adresus, tačiau taip pat ir suteikti informaciją, kur galima įsigyti naujų arba naudotų gitarų.

Dainininkas užsisakė, kad prieš koncertą jam būtų paruoštas jautienos kepsnys, skrudinti sumuštiniai su „Panini“ arba čederio sūriu ir labai švieži sašimiai su tunu. Po koncerto jo lauks vidutiniškai keptas mėsos kepsnys su bulvėmis ir daržovėmis bei sumuštiniai su kalakutiena. Žinoma, reikalavimų sąraše galima rasti ir įvairiausių rūšių alaus (tarptautinio ir vietos), viskio, degtinės, vyno, kitų gėrimų bei užkandžių.

M.Mansonas su grupe surengs apie pusantros valandos trukmės pasirodymą, kurio metu skambės dainos iš jo naujojo albumo bei garsiausi kūriniai. Jį apšildys populiarėjanti britų roko grupė „Esoterica“, jau koncertavusi su „Nine Inch Nails“, „HIM“ ir „Depeche Mode“.

M.Mansono dainos yra tokios pat šokiruojančios kaip ir jis pats. Didžiausiais hitais galima pavadinti kūrinius „Sweet Dreams (Are Made of This)“, „The Beautiful People“, „The Dope Show“, „Rock Is Dead“, „Disposable Teens“, „Tainted Love“, „mOBSCENE“, „Personal Jesus“, „Heart-Shaped Glasses (When the Heart Guides the Hand)“, „Arma-Goddamn-Motherfuckin-Geddon“ ir kt.

M.Mansonas savo grupę įkūrė 1989 metais. Ji buvo du kartus nominuota prestižiniams „Grammy“ apdovanojimams ir laimėjo  įtakingų leidinių, tokių kaip „Billboard“ ir „NME“, apdovanojimus bei „MTV“ muzikos kanalo apdovanojimą. Šiais metais Marilyn Mansonas išleido savo septintą studijinį albumą, pavadinimu „The High End of Low“.

Lietuvos muzikos gerbėjai bilietais į Marilyn Mansono koncertą Rygoje gali pasirūpinti „Bilietų pasaulio“ prekybos taškuose ir internete www.bilietupasaulis.lt bei www.ticketpro.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių