M.Jankavičius: Tadą Blindą vaidinau, nes permiegojau su režisieriumi

Ketvirtadienio vakarą smalsūs kauniečiai galėjo išvysti lietuviško filmo „Tadas Blinda. Pradžia“ išankstinę premjerą. 

Sausakimšoje salėje įsitaisę žiūrovai kūrybinę grupę pasitiko plojimais ir gėlėmis. Tokio ištaigingo pristatymo kaip Vilniuje, Kaune nebuvo: čia atvyko tik režisierius Donatas Ulvydas, prodiuseris Žilvinas Naujokas ir Tadą Blindą įkūnijęs Mantas Jankavičius. 

Mantas nuoširdžiai padėkojo savo mamai, kuri tuo metu iš Kėdainių buvo atvykusi stebėti premjeros. 

„Ačiū tau, mama, už tai, kad šis filmas yra toks, koks yra“, - pagyrų negailėjo M.Jankavičius ir įteikė mamai kalendorių su filmo nuotraukomis. 

Paklaustas, kodėl būtent jis atlieka pagrindinį filmo vaidmenį, Mantas šmaikštavo, kad permiegojo su režisieriumi. Po tokio pagrindinio herojaus teiginio salėje nuaidėjo juoko banga. 

Režisierius Donatas Ulvydas visiems priminė, kad šis filmas yra skirtas visai Lietuvai ir yra visos Lietuvos, o ne tik didžiųjų miestų. 

„Filmas – neblogas. Gera technika, estetiški vaizdai. Filme trūko tam tikrų pauzių pamąstymui. Nesuprantu, kam reikėjo provokuoti maištą, tai nebuvo paaiškinta. Filme - daug chaoso. M.Jankavičiaus ir Agnės Ditkovskytės vaidyba – super. Visus trūkumus pašalina tai, kad šis filmas yra patriotiškas“, - apie skurdoką scenarijų kalbėjo vicemeras Stanislovas Buškevičius.

„Šis lietuviškas filmas labai sužavėjo: aktoriai puikiai vaidino, muzikos takelis - nerealus“, - po filmo Žilviną Naujoką sveikino žiūrovas Tadas Stasytis.

Rimanto Šavelio romano „Tadas Blinda“ ekranizacija Lietuvos kino teatruose pasirodo jau penktadienį. 3,5 mln. kainavusiame  filme vaidina: Mantas Jankavičius, Donatas Banionis, Tatjana Liutajeva, Agnė Ditkovskyte, Dainius Kazlauskas, Antanas Šurna.

 

 

 

 

 

 


Šiame straipsnyje: Tadas BlindaMantas Jankavičius

NAUJAUSI KOMENTARAI

to ir tikejaus

to ir tikejaus             portretas
Stai ir prisipazino.

cha

cha portretas
buskevicius jau ir kino kritikas patapo :D na ziuresim kas toliau jame atsiskleis :D

Donce

Donce portretas
deja, nuvyle, kad i pagrindini vaidmeni paeme Manta - ne aktorius, ne Blinda, ne lyderis, netinka tokiam vaidmeniui, ypac ,aki daugelis musu mate garsu seriala isskyrus grazia gamta, vaizdus, operaotiruas darba ir patyrusiu aktoriu darbas, filmas pats labai viduitniskas, daug nelogisko ir naivaus veiksmo, visiskai neatskleisti charakteriaI, neuzkabina emociju:( P.S> tai rasau be pavydko ir pagiezos, nors dziaugiuosi, kad atsigauna musu kinas
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių