„Mis Visata“ karūnuota amerikietė, lietuvė liko be titulų

Amerikietė Olivia Culpo vėlai trečiadienį, įveikusi gražuoles iš viso pasaulio, buvo karūnuota 2012 metų „Mis Visata“.

Džiaugsmu švytinčią 20-metę O.Culpo savo įpėdine karūnavo praėjusių metų „Mis Visata“ Leila Lopes iš Angolos.

Bostono universiteto antro kurso studentė, kuri save vadina „maniakiška violončelininke“, per dviejų valandų renginį, kuris vyko Las Vegaso kazino „Planet Hollywood“, įveikė 88 kitas grožio karalienes.

O.Culpo vakaro pradžioje scenoje pasirodė su trumpa mėlyna suknele, kurios viršutinė dalis buvo nusagstyta žvyneliais. Vėliau ji žingsniavo su rožinės ir mėlynos spalvų bikiniu ir pasirodė su ilga raudono aksomo suknia didele iškirpte.

Amerikietė šį grožio konkursą laimi pirmą kartą nuo 1997-ųjų, kai „Mis Visatos“ titulą iškovojo Brook Lee (Bruk Li).

Per išankstines rungtis gerai pasirodžiusi O.Culpo pateko tarp 16 gražuolių, kurios varžėsi konkurso finale, kur po kiekvienos rungties - maudymosi kostiumėlių, vakarinių suknelių ir interviu - dalyvių likdavo vis mažiau.

Ji sužavėjo vertinimo komisiją, nors vakarinių suknelių rungtyje truputį kluptelėjo. Televizijos komentatoriai atkreipė į tai dėmesį, bet taip pat pažymėjo, kad ji šaltakraujiškai susitvardė.

Kelios minutės prieš nugalėtojos paskelbimą jos buvo paklausta, ar ji kada nors yra pasielgusi taip, kad paskui gailėtųsi.

„Norėčiau pradėti nuo pasakymo, kad iš visų patyrimų, nesvarbu, gerų ar blogų, pasimokai. Tiesiog toks gyvenimas, - atsakė ji. - Bet tai, ką padariau ir dėl ko gailėjausi, tikriausiai yra kabinėjimasis prie brolių ir seserų vaikystėje, nes tapdamas vyresnis juos daug labiau vertini“.

O.Culpo, vidurinis iš penkių vaikų, augo Kranstone, jos tėvai yra profesionalūs muzikantai, o ji pati yra grojusi drauge su visame pasaulyje garsiu klasikinės muzikos atlikėju, violončelininku Yo-Yo Ma (Jo Jo Ma). Į konkursą „Mis Visata“ ji ėjo vildamasi pradėti karjerą kine ar televizijoje, o savo pavyzdžiu vadina Audrey Hepburn (Odri Hepbern) - dėl jos „kilnumo, proto ir gracijos“.

Pirmosios vicemis titulas atiteko filipinietei Janine Tugonon.

„Mis Venesuela“ Irene Sofia Esser Quintero liko trečioje vietoje, ketvirtoji vieta atiteko „Mis Australijai“ Renae Ayris, o penktoji - brazilei Gabrielai Markus.

„Draugiškiausia mis“ konkurso dalyvės išrinko gvatemalietę Laurą Godoy.

Gražiausios pasaulio moters konkursas, kurį remia JAV televizija NBC ir Amerikos nekilnojamojo turto magnatas Donaldas Trumpas, šiemet buvo surengtas Las Vegase, jame varžėsi 89 dalyvės.

Tai buvo jau 61-asis konkursas. Pernai jis įvyko San Paule Brazilijoje.

Tarp 10 vertinimo komisijos narių šiemet buvo dainininkas Cee Lo Greenas, kulinarinio televizijos šou „Iron Chef“ žvaigždė Masaharu Morimoto ir Pablo Sandovalas iš beisbolo komandos „San Francisco Giants“.

Ant raudonojo kilimo paklaustas, kas sunkiau - žaisti čempionatuose ar teisėjauti grožio konkurse, P.Sandovalas atsakė, kad sunkūs abu dalykai.

Konkurso „Mis Visata“ dalyvės negali būti ištekėjusios ir turėti vaikų. Tų metų, kai vyksta konkursas, vasario 1 dieną jos turi būti jaunesnės nei 27 ir vyresnės nei 18 metų.

Kaip „Mis Visata“ O.Culpo gaus tam tikrą atlyginimą, kurio dydis neskelbiamas, karalienės vertą garderobą, neribotą grožio produktų tiekimą ir prabangius apartamentus Niujorke.

Portalas kaunodiena.lt primena, kad Lietuvai konkurse pirmąkart atstovavo Pirmoji grožio konkurso „Mis Lietuva„ vicemis Greta Mikalauskytė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

egis

egis portretas
Kur lietuves nuotrauka ,jus specialistai????

meh meh

meh meh portretas
Australijos be konkurencijos graziausia. Na bet sis renginys visada buvo politizuotas...

mekenk mekenk

mekenk mekenk portretas
mekenk kiek tik užeina, bet jau ta australė visiška vidutinybė, NIEKO ten nėra įdomaus. tokia nuvalkiota banalybė, visiškai negraži. boooooring.... šita ameriketė tikrai labai dailutė, o dar ir simpatiška, labai geras pasirinkimas - tiesiog vienintelė tikrai GRAŽI tarp šitų "arkliškų"
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių