Iš „Mis pasaulio princese“ tapusios lietuvės konkurentė pavogė batelius

Kalbos, kad gražuolės „misių“ konkursuose kovodamos dėl karūnos viena kitai kenkia – ne iš piršto laužtos.

Istorija, kurią jau šį trečiadienį LNK laidoje „Žvaigždžių klube“ papasakos „Mis pasaulio princesės“ karūną laimėjusi Deimantė Bubelytė, tai tik įrodo. Pasak merginos, konkurso metu viena konkurentė bandė pavogti jos batus.

Pasak Deimantės, konkurse, kuriame jai teko varžytis su 43 iš viso pasaulio atvykusiomis merginomis, trūko 38 dydžio batelių.

„Kuri pirmesnė ta gudresnė – aš buvau viena tų, kuriai pavyko pagriebti tinkamo dydžio batus. Kiekvienos dalyvės bateliai buvo pažymėti jos numeriu. Netrukus pastebėjau, kad mano pasirinkti bateliai staiga tapo dydžiu didesni“, - laidos vedėjams N. Zvonkei ir V. Cololo pasakos princesės karūna pasipuošusi lietuvaitė.

Mergina taip pat atskleis, kokių dovanų gavo iš konkurso rėmėjų.

„Žvaigždžių klubo“ vedėjų paklausta apie širdies reikalus, Deimantė neslėps, kad jos širdis nėra laisva bei papasakos, kokiam princui pavyko ją užkariauti.

Kaip Deimantė išsprendė ginčą kilusį dėl batelių, ir kokiais būdais juos atsiėmė? Ar pavyko „Mis pasaulio princese“ tapusiai lietuvaitei atsakyti į provokuojančius laidos vedėjų klausimus apie Lietuvos finansų ministrę bei užgesusias žvakes, sužinosite jau šį trečiadienį, Žvaigždžių klube“ 20.30 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių