Mino atšventė 33-iąjį gimtadienį

Kaune romantiškų dainų atlikėjas Mino tradiciškai šventiniame koncerte paminėjo savo 33-jį gimtadienį. Ir nors dainų autorius bei atlikėjas yra gimęs balandžio 1-ąją, bet šventė buvo nukelta arčiau savaitgalio, jog „būtų daugiau erdvės linksmybėms“, - kaip sako renginio kaltininkas.

Kaunas pasirinktas ne veltui, nes Mino, kaip žinia, gimęs ir užaugęs laikinojoje sostinėje. Be to, restoranui „Legenda“ vadovauja geras atlikėjo kolega šoumenas Gediminas Juodeika, su kuriuo kartu Mino ir laikė audringo renginio vadžias.

Kaip ir buvo tikėta šis šou tendemas žaismingai vedė vakaro programą, artistiškai pykosi ir taikėsi, pokštavo, linksmino ir  provokavo žiūrovus. Čia pat ant scenos plakė kiaušinienę iš stručio kiaušinio ir ja vaišino svečius. Gerbėjams geriausias savo dainas dainavo - pats jubiliatas itališkasis Mino, jo ištikimiausi scenos bendražygiai dainininkai: Valdas, Skaistė, Romas, Airidas ir naujoji Mino simpatija, jauna atlikėja Vesta. O neišskiriamos scenos (ir gyvenimo - aut. past.) draugės šokių studija „Tina Dance“ demonstratyviai išrengė Mino tiesiog ant scenos.

Žavingos šokėjos pareiškusios, jog taip padedančios išpildyti Mino pačiam sau duotą pažadą pasidaryti sau atmintinę tatuiruotę, kuomet jau taps įžymus dainininkas, pakvietė meistrą ir tinučių dovana buvo daroma tiesiog renginio metu. O kad ir žiūrovai neliktų nuskriausti savanorei Mino gerbėjai čia pat buvo padovanotas atminimo auskaras, bet tik su viena sąlyga, jog bus įvertas tuojau pat. Nežinia kas, ar meilė Mino ar alkoholis paskatino jauną moterį avantiūrai ir ši paliko sceną pasipuošusi auskaru bamboje.

Kadangi šis gimtadienis simboliškas skaičių prasme (33), buvo prisiminti Mino pasiekimai šou pasaulyje. Sulaukęs Kristaus amžiaus dainų autorius ir atlikėjas profesionalios scenos viršūnėje puikiai laikosi jau ketveri metai, yra sukūręs per 200 savo autorinių dainų ir per 10 kūrinių pritaikęs lietuvišką tekstą, išleidęs 3 kompaktines plokšteles (dvi jų tapo auksinės). Savo asmeninius santykius atlikėjas slepia, tačiau labiausiai minėtinos dainininko romantiškos draugystės - su atlikėjomis Vilija (Kelias į žvaigždes) ir Evelina, bei choreografe Kristina Navickaite - Tina.

Renginyje taip pat dalyvavo Mino tėvai, kurie jubiliejaus proga sūnui dovanojo naują gitarą su palinkėjimu stabtelti kurti dainas moterims, o parašyti gerą dainą Lietuvai artėjančio tūkstantmečio proga. Į šventinį vakarą su įspūdinga puokšte įgriuvo ir garsus floristas Modestas Vasiliauskas.

Vakaro kulminacijoje draugai atlikėjai, svečiai ir restorano personalas, visi choru sudainavo ilgiausių metų. Tuomet ir jubiliatas prisijugė prie svečių tęsti vakaro už uždarų durų. Paskutinis siurprizas laukė jau besiskirstant paryčiais. Mino specialiai savo gimtadienio svečiams užsakė Limuziną, kuris vežiojo prisilinksminusius dalyvius į namus tik už sunaudoto kuro kainą.

Pats atlikėjas šį gimtadienio paminėjimą namo esant labiausiai vykusiu, o pats sau gimtadienio proga pasidovanojo naują profesionalų mikrofoną sėkmingai tolimesniai kūrybos ir scenos veiklai ir išvyko poilsio savaitgaliui į Druskininkus su „Tina Dance“ merginomis.


Šiame straipsnyje: Mino

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių