Ministras: žemaičių krikšto minėjimas nepelnytai nustumtas į šalį

Grįžti į straipsnį

Arnoldas

Arnoldas portretas
"Geras" palikimas.

lina

lina portretas
Vajei, bažnyčioms vis dar maža, nepaspringsit? Vat jeigu tokios dienos kai pagonys buvo su ginklu priversti priimti vokišką tikėjimą nebūtų buvę, tada gal ir Lietuva būtų kitokia. Tai jau supratau kas per ministras, ne meno mokykloms, ne muziejams o kunigėliams. Kas ryšis atskirti ir iššifruoti eilutę biudžete"bažnyčiai ir kultūrai". vat kas valdo pasaulį....

šiaip

šiaip portretas
tai ne kultūros, o gynybos ministerijos interesų sritis. o jeigu rimtai, tai ko daugiau galima buvo tikėtis, paskyrus RUNKELĮ kultūros ministru.

Daiva

Daiva portretas
Perskaityk Darviną ministre. Bažnyčia lenkino. Žinai kam dėkingi už lietuvių kalbą. Didelė gėda turėti tokį ministrą. Gėda prieš visą Europą. Kas galėjo tokį rekomenduoti ir paskirti?

Jonas

Jonas portretas
Patarimas. Uždaryk mokyklas ir visus pinjgus atiduok bažnyčiom.Manau tokio ministro Lietuvai nereikia.

Jonas

Jonas portretas
Žemaičiai,ar žinot, kad prieš baisų kunugų išnaudojimą ir žiaurų elgesį, žemaičiai sukilo. 1418 m. sukilimą numalšino ir nukirto 60 sukilėlių galvų. Gal reikia paminėti žemaičių didvyrius pasipriešinusius okupantams. Kaip manote ministre?Paskaitykit Riomerį, gal truputį suprasite, apie tuos laikus ,Bažnyčios darbąs buvo nutautinant lietuvius. ir kaip gi tokie žmonės skiriami ministrais. Perskirstyti? Atimti iš mokyklų ir atiduoti bažnyčioms? Rinksim parašus prieš tokį ministrą.

gal ačiū

gal ačiū portretas
gal nereikia

Bona

Bona portretas
Kada pasibaigs tie komsomolcai?

Nea

Nea portretas
Ponai, po Zalgirio musio, kai jungtine Lietuvos ir Lenkijos kariuomenes sumuse jungtine Vakaru Europos kariuomene, tokie kaip vokieciai, nieko nebegalejo pasakyti Lietuvai, nes sedejo kaip pele po sluota ir laizesi zaizdas. Nera cia ko "Ekateriniskos istorijos" mums primetinet.

žemaitis

žemaitis portretas
Gerb. Ministre, skirkite nors vieną litą Žemaitijos 1160 metų paminėjimui šiais metais.

Galerijos

Daugiau straipsnių