Mindaugas Murza: žmona man niekada nebus pati svarbiausia

Drastiškais pareiškimais bei neeilinėmis protesto akcijomis išgarsėjęs šiaulietis Mindaugas Murza prieš pora mėnesių pribloškė visus.

Užkietėjusiu senberniu vadintas trisdešimt aštuonerių metų nacionalistas vieną dieną pranešė: jis kelia vestuves.

Veda ne kokią ilgakasę lietuvaitę, o penkeriais metais vyresnę grafaitę Zlatą Rapovą, kuri Rusijoje – tikra įžymybė! Maža to, tuoktuves filmavusiems žurnalistams Mindaugas Murza pareiškė, jog tai, kas vyksta santuokų rūmuose, vien formalumas.

Keletą dienų prieš oficialią ceremoniją, Mindaugas ir Zlata savo meilę sutvirtino pagal visas protėvių tradicijas. Tauragės rajone vyko vestuvių apeigos prie aukurų, o Murzų laimę palaimino vaidilos.

„Niekada nesakiau, kad gyvensiu vienas, ir kad 100 procentų būsiu viengungis. Visada sakiau, kad atsiradus žmogui, kuris mane supras ir susitaikys su tuo, kad nebus man svarbiausias, kursiu šeimą”, - LNK laidai „Neišgalvoti gyvenimai“ šį antradienio vakarą 20.25 val. prisipažins Mindaugas Murza.

Kuo turėjo būti ypatinga moteris, sugebėjusi pakeisti užsispyrusio, viską kruopščiai planuojančio ir savo idėjų nė už ką neišsižadančio Mindaugo Murzos nusistatymus? Kodėl tas, kuris ne sykį deklaravo, kad vienintelė jo nuotaka – tėvynė, ryžosi kurti šeimą?

Ar tikrai, kaip kuždamasi, Murza yra kategoriškai nusistatęs prieš lytinius santykius iki vedybų ir iki vestuvinės nakties buvo nekaltas?

Ir kokia Murzų sąjungos prasmė bei ateitis, jeigu iškart po medaus mėnesio abu išsiskirstė kas sau: jaunikis liko Šiauliuose, o jo žmona išvyko dirbti į gimtąją Rusiją?

Išskirtinis M.Murzos interviu jau šį antradienio vakarą, 20. 25 val. laidoje „Neišgalvoti gyvenimai” per LNK su Jokūbu Bareikiu.


Šiame straipsnyje: Mindaugas Murza

NAUJAUSI KOMENTARAI

Taip

Taip portretas
Manomas buvo didesnis lyderio supratimas,kas vyksta Visko numanyti ir surasti vienam neimanoma,.Taskas.

eina sau

eina sau portretas
nediek Dieve, gauti toki vyra. Narcizas is prigimtiems

Tai

Tai portretas
nesiženyk!
VISI KOMENTARAI 8

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių