Millai Jovovich nepatiko meilės scenos su Robertu De Niro

Milla Jovovich prisipažino, kad po intymių scenų su Robertu De Niro – ji jautėsi „sugniuždyta“. Aktoriai susitiko filmo „Stounas“ filmavimo aikštelėje.

M. Jovovich filme įkūnijo kalino žmoną, o R. De Niro – dvigubai vyresnį jo prižiūrėtoją, kurį Millos herojė turi suvilioti. Nors aktoriai, dirbdami kartu, labai susidraugavo, o visai neseniai Milla net džiaugėsi, kad darbas su tokiu patyrusiu žmogumi, kaip R. De Niro, jai buvo neįkainojama patirtis, vis tik ji prisipažįsta, kad klastingos moters vaidmuo – jai buvo vienas didžiausių iššūkių per visą karjerą.

Ypač daug pastangų pareikalavo intymios meilės scenos su R. De Niro. M. Jovovich teigia, jog grįžusi namo iš filmavimų, ji netgi pratrūkdavo ašaromis: „Lucceta buvo labai sudėtingas personažas, daug atvirų ir nuogų scenų. Buvo sunku, ypač, kai reikėjo suartėti su žmogumi, kurį pažįsti vos vieną dieną. Labai sunku. Po visko jautiesi kažkoks sugniuždytas“, – pasakojo aktorė.

Po įtempto ir sudėtingo darbo filmavimo aikštelėje, namo grįžusią M. Jovovich patarimais ir dėmesiu guosdavo jos vyras kino režisierius Paulas W.S. Andersonas: „Grįždavau namo apsižliumbusi. O mano vargšas vyras turėdavo su tuo susitaikyti ir dar paguosti.“

Filme „Stounas“ su M. Jovovich ir R. De Niro vaidina ir dviejų „Oskarų“ nominantas Edwardas Nortonas. Drama jau rodoma Lietuvos kino teatruose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių