Milla Jovovich džiaugiasi darbu su Robertu De Niro

Gražuolė aktorė ir modelis Milla Jovovish prisipažino, kad jautėsi „ypatingai gerai“ dirbdama vienoje filmavimo aikštelėje su legendiniu kino aktoriumi Robertu De Niro, nes šis buvęs labai draugiškas ir paslaugus.

Milla Jovovich ir Robertas De Niro susitiko filmo „Stounas“ filmavimo aikštelėje. Aktoriai įtempto siužeto trileryje įkūnija pagrindinius filmo personažus – į meilės trikampį įsipainiojančius meilužius.

M. Jovovich džiaugiasi, kad vienas garsiausių Holivudo aktorių jai buvo labai draugiškas ir netgi liepė į jį kreiptis familiariu vardo trumpiniu: „Robertas paprašė manęs kreiptis į jį trumpiniu Bobas. Labai apsidžiaugiau, - pasakoja aktorė, - Pamaniau: „O, geras – busiu viena iš vos kelių žmonių, kurie galės jį vadinti ponu De Niro Bobu“. Pasijaučiau labai puikiai.“

„Aš netgi manau, kad jis buvo šiek tiek išsigandęs manęs“, - juokais pridūrė M. Jovovich, prisiminusi pirmąjį jų su R. De Niro susitikimą.

Tačiau gražuolė džiaugiasi ne tik puikiais santykiais su legendiniu aktoriumi, bet ir iš jo išmoktomis kino pamokomis. „Dirbti kartu – buvo nepaprasta patirtis. Darbas vyko labai organiškai ir natūraliai, o scenarijus tokiomis aplinkybėmis buvo tik pagalbinė priemonė, - teigia M. Jovovich, - Man, kaip aktorei, tai buvo neįkainojama patirtis.“

Trileryje „Stounas“ Robertas De Niro atlieka į intrigų verpetą įsipainiojusio lygtinio paleidimo pareigūno Džeko vaidmenį. Į pavojingą meilės trikampį jį įvilioja kalinio (akt. Edwardas Nortonas) žmona, kurią ir įkūnija Milla Jovovich.

Trileris „Stounas“ Lietuvos kino teatruose – jau nuo spalio 8 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių