Milla Jovovich dėl vaidmens filme apsiverkė iš laimės

Kino ekranų gražuolė Milla Jovovich gavusi vaidmenį filme „Stounas“ apsiverkė iš laimės. Aktorė teigia, kad iki ašarų ją sugraudino džiaugsmas, jog vienoje filmavimo aikštelėje dirbs net su dviem savo kino idealais – Robertu De Niro ir Edwardu Nortonu.

Trileryje „Stounas“ M. Jovovich įkūnija klastingą kalinio (akt. E. Nortonas) žmoną, kuri privalo suvilioti dvigubai už save vyresnį teisėsaugos pareigūną (akt. R. De Niro). Aktorė prisipažino, jog sulaukusi juostos prodiuserių pasiūlymo vaidinti filme labai apsidžiaugė, nors vėliau jai tai ir kainavo skaudžias išsikyrimo su dukra valandas.

„Kai sužinojau, kad gavau šį vaidmenį apsiverkiau iš laimės! Labai apsidžiaugiau, kad dirbsiu su tokiomis kino žvaigždėmis, kaip R. De Niro ir E. Nortonas. Ne kasdien gauni vaidmenis tokiuose filmuose, - pasakoja M. Jovovich, - Esu dirbusi romantinėse komedijose, galingose veiksmo ir fantastinėse juostoje, bet šis filmas buvo ypatingas, visai kitoks nei ankstesni. Tiesa, filmavimo metu buvo kelios dienos, kai su savimi į darbą negalėjau pasiimti dukters, tada namo irgi grįždavau apsiašarojusi, tik jau iš ilgesio“.

M. Jovovich teigia, kad dviejų „Oskarų“ laureatas ir vienas garsiausių Holivudo aktorių R. De Niro jai buvęs itin malonus ir draugiškas. Tačiau ji džiaugiasi ne tik nauja draugyste su legendiniu aktoriumi, bet ir iš jo išmoktomis kino pamokomis. „Dirbti kartu – buvo nepaprasta patirtis. Darbas vyko labai organiškai ir natūraliai, o scenarijus tokiomis aplinkybėmis buvo tik pagalbinė priemonė, - pasakoja M. Jovovich, - Man, kaip aktorei, tai buvo neįkainojama patirtis.“

Trileris „Stounas“ šiuo metu rodomas Lietuvos kino teatruose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių