Milijonus iš turtingų moterų žavus vyriškis viliojo netikrais deimantais

Ką daryti, kai reikia daug pinigų? Pripažinto sukčiaus planas buvo neeilinis - suvystyti moteris, išmelžti iš jų pinigus ir pabėgti. Nuo atsakomybės ir altoriaus.

Pasiskelbęs internete, kad yra įsteigęs įmonę ir ieškąs draugės, paprastai moterų dėmesio neatsiginantis vyras puikiai žinojo - ilgai laukti nereikės. Ant šio masalo užkibs jei ne viena, tai kita užuominą supratusi turtinga moteris.

Viena dovanų gavo labai blizgantį žiedą, su deimantais, kita - pasiūlymą kartu žengti prie altoriaus, trečia - dirbti jo sukurtoje firmoje ir iškylauti...Dalinosi laiškeliais, prisiekinėdami vienas kitam amžiną meilę ir partnerystę. Dalinosi svajonėmis ir idėjomis. Kol vieną dieną suprato, kad deimantai - netikri, prie altoriaus niekas nelaukia, o tolimos kelionės - ne jų nosiai. 

Sukčiui patikėję beveik milijoną litų didžiosios dalies skolos moterys taip ir neatgavo. K. Vilkauskas porino apie verslo riziką. Tuo tarpu nukentėjusiosios ieškininiuose pareiškimuose teismui rašė apie joms padarytą žalą ne tik dėl išviliotų šimtų tūkstančių, bet ir neįvykusių vestuvių.

"Jeigu moteris galvoja, kad meilė nekainuoja - tai čia tik jos problema", - sako buvęs K. Vilkausko advokatas S. Karvelis.

Nepaprasti lietuviškojo apsukruolio nuotykiai - pirmadienį publicistikos laidoje „Nauja versija“, 20.30 val.  per LNK su laidos vedėja Agne Zacharevičiene.  


Šiame straipsnyje: Aferistasalfonsasnauja versija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių