Milijonus laimėjęs britas dalį pinigų turėjo atseikėti buvusiai žmonai

56 mln. svarų sterlingų loterijoje laimėjęs britas buvo priverstas dalį pinigų atiduoti savo buvusiai žmonai, kuri jį paliko dėl kito vyro prieš 10 metų, skelbia naujienų kanalas „Sky News“.

Loterijoje „Euromillions“ apvalią sumelę laimėjęs Naidželas Peidžas susitarė be teismo ir savo buvusiai žmonai sumokės 2 mln. svarų sterlingų. Moteris reikalavo keturis kartus didesnės sumos.

Ekspertai pažymi, kad tai greičiausiai yra pirmas kartas, kai buvusi žmona iš loterijoje laimėjusio vyro išsireikalauja pinigų. Skyrybų advokatė Vanesa Loid Plat tvirtina, kad taip galėjo įvykti dėl dviejų priežasčių. „Greičiausiai pora buvo pasirašiusi tam tikrą skyrybų susitarimą arba vyras visą šį laiką mokėjo buvusiai žmonai alimentus. Žmonės nesuvokia, kad jei moki alimentus ir staiga gauni didelę sumą pinigų, buvęs sutuoktinis turi teisę reikalauti dalies“, – sako advokatė.

Ji perspėjo, jog įvairūs skirtis nusprendusių porų tarpusavio susitarimai be teisininkų gali ateityje pridaryti žalos. „Tai pamokanti istorija tiems, kurie mano galintys susitvarkyti patys“, – sako V. Loid Plat.


Šiame straipsnyje: loterija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių