A. Mickevičiui partnerę „Žvaigždžių duetuose“ palaimino mama

Nors su populiariaisiais LNK „Žvaigždžių duetais“ šeštadienį atsisveikins pirmoji pora – Julija Jegorova ir ugniagesys pulkininkas Valdas Krulikauskas, prie projekto prisijungs net du naujokų duetai – politiko Stanislovo Buškevičiaus dukra Agnė Buškevičiūtė ir Justas Lapatinkas bei radijo laidų vedėjas, aktorius Aistis Mickevičius ir dainininkė Neringa Šiaudikytė.

„Man patinka televizijoje, laikau save televizijos aktoriumi, todėl tokie projektai man - malonumas, - sako Aistis Mickevičius. - Esu išbandęs save dainų ir šokių projektuose visose pozicijose, tad nesakysiu, kad dalyvavimas šiame šou man bus didelis išbandymas. Žinau, kas reikalinga geram šou, stengsimės, kad mūsų pasirodymai būtų estetiški, patrauklūs ir dalyvausime, kol turėsime idėjų ir patiksime žiūrovams“.

Pasak Aisčio, jį susirado pati atlikėja Neringa Šiaudikytė. „Mano mama pasakė – Aisti, taigi ji labai gera dainininkė!“ ir aš iš karto apsisprendžiau dalyvauti su ja. Vokalo prasme Neringa tikrai gera, o visa kita – patirties klausimas. O dėl tos patirties, matyt, Neringa ir kreipėsi į mane“, - sako Aistis.

Šį šeštadienį Aistis ir Neringa „Žvaigždžių duetų“ žiūrovams prisistatys aštunto dešimtmečio itališka daina „Parole, parole“ suvaidindami klasikinę istoriją apie žavų italą, naivią lietuvaitę ir, kaip sako Aistis, „fantastinį jų nesusikalbėjimą“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių