Mickas Jaggeris koncertuos Baltuosiuose rūmuose

Mickas Jaggeris šį mėnesį paseks Stevie Wonderio, Paulo McCartney ir Bobo Dylano pėdomis - Baltuosiuose rūmuose koncertuos JAV prezidentui Barackui Obamai ir jo žmonai Michelle.

„The Rolling Stones“ lyderis bliuzui skirtą vakarą koncertuos su tokiais atlikėjais kaip B.B.Kingas, Jeffas Beckas, Kebas Mo ir Buddy Guy.

Šis vasario 21-osios koncertas bus dar vienas skirtingiems muzikos žanrams skirtas vakaras Baltuosiuose rūmuose. Jį režisuoja Bookeris T.Jonesas iš „Booker T and the MGs“. Koncertas bus nufilmuotas ir po šešių dienų parodytas per televiziją PBS.

Pirmoji ponia Michelle Obama prieš koncertą vadovaus moksleivių seminarui apie bliuzą, kuris įvyks Baltųjų rūmų Valstybinių priėmimų salėje.

Koncertai bendru pavadinimu „In Performance“ prasidėjo netrukus po to, kai Obamos 2009 metais įsikėlė į Baltuosius rūmus.

Tarp ryškiausių jų akcentų yra B.Dylano atliktas protesto himnas „The Times, They are a Changin'“ ir P.McCartney pirmajai poniai sudainuota „The Beatles“ klasika tapusi daina „Michelle“.


Šiame straipsnyje: Mickas Jaggeris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių