Michaelas Douglasas įvertintas Monte Cristo apdovanojimu

Aktorius Michaelas Douglasas pirmadienį buvo apdovanotas prestižiniu Eugene O'Neillo teatro centro „Monte Cristo“ apdovanojimu, kurį per iškilmingą renginį Niujorke jam įteikė sutuoktinė Catherine Zeta-Jones.

„Volstrito“ (The Wall Street) žvaigždės darbas teatre buvo įvertinas 12-toje kasmetinėje apdovanojimų ceremonijoje Eugene O'Neillo teatro centre.

Vos atvykusi į ceremoniją, dar žengdama raudonu kilimu, C.Zeta-Jones žurnalistams gyrė vyro gabumus.

„Kaip aktorius jis sugeba savo išreikšti labai skirtingose vietose, ir aš manau, kad toks yra vienas jo didžiausių talentų“, - sakė ji.

„Michaelas visada sakė, kad didžiausią įtaką jo gyvenimui turėjo laikas, praleistas O'Neille, tačiau Michaelai, be tavęs tas teatras nebūtų toks, ir aš žinau, kad būdamas tylusis partneris tu prisidėjai prie amerikiečių teatro pasisekimo - todėl tau dėkoja ne tik Eugene'o O'Neillo teatras, tau dėkoja Amerikos teatras“, - kalbėjo aktorė.

„Šis apdovanojimas man yra neįkainojamas įvertinimas, jis sugrąžina daug prisiminimų ir yra neatskiriama mano aktorinio augimo ir tobulėjimo iki pat šios dienos dalis“, - sakė M.Douglas atsiimdamas apdovanojimą, kuris paprastai skiriamas iškyliems teatro artistams  už jų išskirtinę karjerą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių