M.Gibsonas mėgino padėti W.Houston atsikratyti narkotikų

Holivudo žvaigždė Melas Gibsonas mėgino padėti velionei spręsti asmenines problemas, kai ją buvo ištikusi didžiausia priklausomybės nuo narkotikų krizė, praneša žiniasklaida.

Filmo „Narsioji širdis“ (Braveheart) žvaigždė taip pat buvo atėjęs į pagalbą popmuzikos superžvaigždei Britney Spears 2008 metais, kai šią ištiko asmeninė krizė, ir siūlė jai apsigyventi savo viloje Kosta Rikoje, kad ji ten galėtų atsigauti, netrikdoma žiniasklaidos dėmesio.

Šįkart portalas TMZ.com nurodė, kad M.Gibsonas mėgino padėti W.Houston, kai ši kovojo su priklausomybe nuo kokaino, marihuanos ir kitų narkotikų šio šimtmečio pradžioje.

Tinklalapio redaktoriai tvirtina, kad aktorius aplankė W.Houston ir kurį laiką praleido su ja, mėgindamas padėti įveikti narkotikų demonus. Kaip teigiama, būtent dėl šių pastangų M.Gibsonas buvo pakviestas į šeštadienį vyksiančią privačią dainininkės laidotuvių ceremoniją.

Tačiau M.Gibsonas dėl šeimos planų negalės dalyvauti šioje ceremonijoje, kuri vyks Naujojo Džersio mieste Niuarke.

Tikėtina, kad atsisveikinti su W.Houston atvyks daug garsenybių, tarp jų aktorius Kevinas Costneris, dainininkai Aretha Franklin ir Stevie Wonderis.

W.Houston mirė praeitą savaitgalį. Jos mirties priežastis kol kas neskelbiama, kol bus atlikti toksikologiniai tyrimai.

Dainininkė bus palaidota sekmadienį, kitą dieną po gedulingų apeigų.


Šiame straipsnyje: Whitney HoustonMelas Gibsonas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių