Merūnas „Triumfo arkos“ nepasiekė

Muzikinis televizijos projektas „Triumfo arka“ jau artėja prie pabaigos. Jame turėjo dalyvauti ir gerai žinomas tenoras Merūnas Vitulskis. Deja,  šį kartą dainininkas pasuko kitais keliais ir projekte nepasirodys.

Konkursai svarbiau

Kokia yra televizijos šou ir projektų galia M.Vitulskiui ne paslaptis. Didelis populiarumas ir dėmesys čia garantuoti. Tačiau kažkodėl šį kartą dainininkas atsisakė dalyvauti paskutinėje projekto sesijoje. Kodėl toks sprendimas? Argi jau nebereikia dėmesio?

„Atsisakiau dalyvauti projekte, nes tiesiog nebeturiu laiko jam pasiruošti. „Triumfo arkos“ kūrėjai norėjo mane matyti dainuojantį laidoje, tačiau man svarbiau konkursai ir festivaliai“, - paaiškino tenoras.

Šiuo metu Italijoje esantis dainininkas tikino, kad tiek fiziškai tiek morališkai būtų be galo sunku viską aprėpti, kad ir koks didžiulis noras būtų.

Be Merūno neprapuls

Laidos prodiuseris Ričardas Rickevičius teigė, kad M.Vitulskio nedalyvavimas projekte nėra labai jau didelis praradimas.

„Žinoma būtų džiugu, jeigu jis čia dalyvautų. Tačiau dainininkas nespėjo pasiruošti filmavimams, todėl negalėjome leisti jo į sceną. Kiek žinau M.Vitulskis dabar gana aktyviai dalyvauja konkursuose, todėl galime jam palinkėti tik sėkmės“, - kalbėjo prodiuseris.

Be to, jo teigimu, dalyvavimas projekte dar negarantuoja šlovės.

„Iš pačių dainininkų esu girdėjęs, kad dainuoti operose yra netgi lengviau nei „Triumfo arkoje“. Ir apskritai viskas šioje scenoje tarytum apsiverčia aukštyn kojomis, todėl net ir patiems didžiausiems profesionalams nebūtinai čia turi sektis“, - teigė R.Rickevičius.


Šiame straipsnyje: MerūnasTriumfo arka

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių