Merūnas su Tina aistrą žadino per stiklą

Vietoj 137 kilogramų – vos 103. Operos solistas Merūnas Vitulskis intensyviai liesėja besisukdamas LNK projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ repeticijų aikštelėje.

„Bešokant svoris krenta dar intensyviau. Kad tai nevyktų pernelyg greitai, stengiuosi daugiau valgyti. Juk šoku beveik kasdien po dvi valandas be sustojimo. Pradėjo skaudėti net tuos raumenis, kurių, rodos, niekada neturėjau“, - šypsosi Merūnas.

Merūnas sako, kad, šokdamas profesionale šokėja su Ieva Žiliene, nebeatrodo toks beviltiškas, kaip anksčiau, kai visiškai bijojo šokių.

„Šokis buvo viena mano fobijų. Bet išmokau perlaužti šitą savo baimę. Man buvo keista liesti svetimą moterį. Anksčiau galvojau, kad šokis gali būti tik tarp kažką vienas kitam jaučiančių žmonių“, - sako Merūnas.

Neatsitiktinai ir dabar Merūnas repetuoja ne vienas – paraleliai šokių studijoje su Andriumi Butkum šoka jo žmona Erika.

„Taip lengviau, galime vienas kitą stebėti iš šono, dalytis patirtimi“, - sako Merūnas.

Nors šokių aikštelėje Merūnas persilaužė, laidos anonsuose jis su Kristina Navickaite – Tina atvirų scenų, kaip kiti šokėjai, nevaidino.

„Nemanau, kad Erikai tai būtų patikę“, - prisipažino šeimyniškas vyras.

Todėl operos solistui teko nelengva užduotis – suvaidinti aistrą subtiliai, net neprisilietus prie moters. Sunkiausia buvo tai, kad filmavimo vakarą buvo vos dešimt laipsnių šilumos, o ant jo nuolat buvo pilamas dirbtinis lietus.

Merūnas kentėjo ir vaidino aistrą.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

gerbeja

gerbeja portretas
Oi tas Merunas... atsiduociau nedraugavusi

Bijo moterų

Bijo moterų portretas
gali "aistringai" prisiliesti tik per stiklą?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių