Merūnas ir Erika nunešė pareiškimus tuoktis

"Jūs viską sužinote!" – dainininkas Merūnas Vitulskis neslėpė nuostabos, kai, jam ir mylimajai Erikai Vilčinskaitei vos nunešus pareiškimus tuoktis, nuskambėjo mūsų skambutis. Taip, jie laikosi žodžio. Jų vestuvės išties bus kitąmet – balandį.

– Mes su Erika nesirengiame slapstytis, – nusišypsojo M.Vitulskis. – Tačiau nesitikėjome, kad viskas išaiškės taip greitai.

– Pareiškimus į Rotušę trečiadienį nunešėte spontaniškai?

– Ne, norime viską suplanuoti iš anksto. Būtume nunešę dar anksčiau, tačiau man sutrukdė premjera (G.Donizetti operoje "Meilės eliksyras" Merūnas atlieka Nemorino vaidmenį – red. past.), o Erikai – mokslai.

– Ar nekilo minčių: gyvename kartu ketverius metus, mums gerai, gal nesituokime?

– Man taip sako. Arba klausia: neturi kur dėti pinigų? Jei rimtai – juokinga. Ateina laikas, kai du žmonės taip nusprendžia. Subrendome šiam žingsniui ir natūralu, kad norime susituokti.

– Kokios bus jūsų vestuvės? Erika mums teigė, kad jose niekas neprisigers "iki komos".

– (Šypsosi.) Niekas nesikeičia. Taip ir bus. Norime jaukių, šiltų vestuvių. Ir kad niekam nereikėtų gaivinti leisgyvių nuo alkoholio žmonių.

– Jei ne paslaptis, kiek svečių dalyvaus? Ar bus, kaip dabar madinga, reikalingų  žmonių?

– Tai nebus storos, didelės graikiškos vestuvės, – juokiasi. – Tik artimieji, draugai – apie 20–30 žmonių. O vestuvių, kuriose 80 proc. – reikalingų žmonių, kai jose derinami verslo ir dalykiniai klausimai, per savo karjerą prisižiūrėjau labai daug. Nebus to!

– Tai bus vestuvės, per kurias grobiama nuotaka ir kariamas piršlys?

–  Bus tvarkomi dokumentai, bus ir bažnyčia. Bet dabar viskas kūrybinėje stadijoje, to nesureikšminame.

– Tau turėtų būti sunku pasirinkit, kas dainuos jūsų vestuvėse.

– Taip, – juokiasi. – Kaip tik dabar sprendžiame šį klausimą. Esu persisotinęs estrados, šiuolaikinės muzikos. Mūsų vestuvėse gros liaudies muzikantai. Mano ir Erikos nuomonės sutampa. Vos gimusios moterys svajoja būti princesės, todėl didžiąją dalį vestuvinių klausimų leidžiu spręsti jai.

– Vis dar ją lepini? Erika tuo guodėsi, nors, žinoma, buvo patenkinta.

– Myliu ir lepinu. Moteris – kaip kambarinė gėlelė. Reikia laistyti, prižiūrėti  ir džiaugtis. Nes ji – moteris, aš – vyras.

– Pritari būsimajai žmonai, kad vyrų lepinti negalima?

– Iš dalies, – šypsosi. – Turiu pavyzdžių, kad beveik idealias žmonas vyrai palieka. Mums reikia palikti noro stengtis, siekti. Tačiau nemanau, kad tinkama ir kardinaliai priešinga situacija.

– O gal po vestuvių trenksi kumščiu į stalą ir liepsi Erikai lepinti tave?

– (Juokiasi.) Aha, tapsiu "mačo". Girdėjome daug legendų, tačiau jomis nesivadovaujame. Mes turime savo draugystės ir meilės supratimą.

– Balandį Merūno koncertai jau atšaukti?

– Ne, tik savaitę prieš ir po vestuvių neplanuoju jokių darbų. Kol kas nieko nenusprendėme, tačiau norėtųsi po vestuvių pabūti tik dviese.

– Ar vilkėsite tradiciškai: nuotaka – balta suknele, jaunasis – juodu kostiumu?

– Turbūt. Šiuo klausimu esame tradiciniai žmonės.

Kartu – ketverius metus

"Dabar labai nelengva rasti berniuką, kuris žvelgtų daug giliau ir matytų ne tik išorę", – džiaugiasi M.Vitulskiu E.Vilčinskaitė.

Merūnas ir Erika kartu gyvena jau ketverius metus. Populiarus dainininkas mylimajai pasipiršo rugpjūčio 8 d., per Erikos gimtadienį. Atsiklaupęs ant kelių ir pasipiršęs, jis jai užmovė auksinį sužadėtuvių žiedą. 


Šiame straipsnyje: Merūnas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių