Merginų grupių dvikova “Sexy Ladies Like To Fight” bus karšta

Muzikinės kovos “Helios” klube - tęsiasi! Visiems sostinės gyventojams ir svečiams jau sausio 16-ą dieną, šeštadienį bus pristatytas ilgai brandintas projektas – “Sexy Ladies Like To Fight”! 

“Helios” klubas su džiaugsmu pristato dar vieną išskirtinį renginį, kurio metu susikaus net šešios seksualiausios sostinės atlikėjos! Po penktadienio renginio klube liks įrengti du dj’ų pultai bei papildomai bus sumontuotos dvi scenos, ant kurių ir varžysis  dvi merginų grupės - “Dewa” prieš “Pikų Panas”!

„Šioje muzikinėje kovoje bus leidžiama viskas, tad panašu, jog išgirsime ne tik žinomiausias grupių dainas, bet ir galėsime mėgautis užburiančiu seksualumu, kuris yra neatsiejamas merginų kovos atributas! Merginos susikaus dviejuose round’uose, kurių metu skirtingose scenose pakaitomis atliks po vieną savo kūrinį. Kas nugalėjo kovą – nuspręs klubo lankytojai! O tai kaip visada padaryti jiems padės “Helios” klubo balsas – Julius Šerėnas ir seksualiosios ringo mergaitės.“- teigia klubo atstovai.

Patikimi šaltiniai praneša, kad šis renginys ypatingas ir dėl to, kad jo metu įvyks  paskutinis grupės “Pikų Panos“ pasirodymas. Tad jei iki šiol nežinai, kur leisi šeštadienio vakarą, padėsime tau apsispręsti -  tik “Helios” klube tavęs lauks 2 grupės, 2 scenos, 6 seksualiausios Lietuvos atlikėjos bei atviru seksualumu alsuojanti jų muzikinė dvikova!


Šiame straipsnyje: Pikų PanosdewaHelios

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių