Menininkų grupė „Žuvies akis“ vaikus ir tėvelius ragina apsikabinti

Klaipėdos menininkų grupės „Žuvies akis“ artimiausią sekmadienį kviečia į choreografės Dovilės Binkauskaitės šokio spektaklį vaikams „Apkabinsiu tave“.

40 min. trukmės šokio spektaklis (muzika – Jurgitos Mieželytės, scenografija – Artūro Šimonio) skirtas vaikams iki 11 metų. Jame, remiantis Rudolfo Štainerio vaiko raidos etapais, kuriama vidinė spektaklio logika ir veiksmas. Spektaklio vaizdai, scenografijos transformacija, kostiumų spalvos atitinka įvairių amžiaus tarpsnių vaikų piešimo gebėjimus bei pasaulėjautą, todėl lengvai atpažįstami ir suprantami mažiesiems žiūrovams.

Šokio spektaklyje, kuriame šoka Agnija Šeiko, Inga Kuznecova, Petras Lisauskas ir Darius Berulis, vyresnysis brolis mėgina išmokyti jaunesniąją sesutę žaisti rankutėmis ir apkabinti. Nes juk apkabinimas – visiems suprantamas atvirumo ir nuoširdumo gestas, neatsiejamas nuo vaikystės tarpsnio, padedantis augti, pajausti save, sutvirtėti, pasitikėti, žengti pirmyn.

Taigi spektaklyje vaizduojami suaugusiųjų ir vaikų tarpusavio santykiai, stengiamasi suprasti, kaip paliesti pasaulį, įsikibti į mamą ir žengti pirmyn. Šokio spektaklyje taip pat kalbama ir apie tai, kaip sunku būti mažam milžinų pasaulyje. Tačiau primenama ir tai, kaip gera turėti didelę svajonę, kurią galima spalvinti įvairiausiomis spalvomis, kad vieną dieną ji išsipildytų.

Spektaklis vyks kovo 25 d. 12 val. Klaipėdos menininkų grupės „Žuvies akies“ studijoje – Naujoji Uosto g. 3 („Memelio mieste“, organizatoriai pasitiks prie užkardo).

Bilietai – po 8 Lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

motas

motas portretas
Durnynas!!!

mana

mana portretas
ar klaipėdoje vaikams rodo ką nors vertingo,linksmo,azartiško?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių