Melas apie Shakiros gimdymą pavadintas prasčiausiu metų pokštu

Futbolo klubo „FC Barcelona“ gynėjas Gerard'as Pique (Žeraras Pikė) penktadienį suerzino kone viso pasaulio žiniasklaidą - jis paskelbė, kad jo draugė, Kolumbijos superžvaigždė Shakira (Šakira), pagimdė sūnų, o paskui pareiškė, kad tai buvo pokštas.

25 metų G.Pique, kuris artimiausiais mėnesiais iš tikrųjų turi tapti tėvu, „Twitter“ paskelbė, kad 35 metų Shakira pagimdė: „Mūsų sūnus jau gimė! Mes labai laimingi! Ačiū visiems už jūsų žinutes!“

Tačiau žinutė pasirodė „Nekaltųjų dieną“, - kai ispanai apgaudinėja vieni kitus, panašiai kaip per Melagių dieną. Be to, keista buvo tai, kad džiugių „naujienų“ nepatvirtino pati Shakira.

Vėliau G.Pique, kaip atrodo, leido gerbėjams suprasti, kad tai buvo pokštas - antra jo žinutė skambėjo taip: „Jis jau turi vardą! Jis vadinasi Nekaltuoju! Laimingos Nekaltųjų dienos visiems!“

Britų laikraštis „Daily Mirror“ savo interneto svetainės paskalų skyrelyje parašė: „Šiandien dėl Gerard'o Pique nesame labai laimingi“.

Laikraštis nurodė, kad pirmoji futbolininko žinutė iš pradžių „labai sujaudino“, bet skaitytojams patarė: „Neapsidžiaukit taip, kaip mes. Manoma, kad visa tai - didelis pokštas“.

Ispanijos vienas pagrindinių laikraščių „El Pais“ taip pat nebuvo sužavėtas ir išspausdino antraštę: „Shakira ir Pique yra tėvai ... prasčiausio metų pokšto“.

Shakira ir G.Pique susipažino, kai dainininkė filmavo vaizdo klipą „Waka Waka (This Time for Africa)“ Pietų Afrikos Respublikoje (PAR) vykusiam pasaulio čempionatui. Savo santykių jie neslėpė nuo 2011 metų kovo, o rugsėjo mėnesį „Facebook“ paskelbė, kad Shakira laukiasi.

Po to pareiškimo „Tortura“ dainininkė džiugiai kalbėjo apie savo nėštumą, dalijosi didėjančio pilvuko nuotraukomis. „Galėčiau taip gyventi dar devynis mėnesius“, - parašė ji prie savo ir G.Pique nuotraukos.

Shakira susitikinėti su G.Pique pradėjo netrukus po to, kai po vienuolikos metų draugystės išsiskyrė su Antonio de la Rua (Antonijumi de la Rua).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių