Meilės spalvos pagal Palmirą: ieškantieji poros skųstis neturėtų

Ieškantieji poros, laimingos sąjungos skųstis šiemet neturėtų. Beveik visus 2012-uosius angelai sargai padės ieškoti išrinktojo.

Iki kovo pradžios Baltasis Mėnulis (Selenė), siejamas su angelais sargais, judės didžiuoju meilės ženklu Liūtu. Jis primena, kad svarbiausios meilės sąlygos yra tyras vaikiškas džiaugsmas (Liūtas siejamas su vaikais) ir meile sau – tikra, nesuvaidinta, kaip mažų vaikų. Prisiminkite vaikystę, kai buvo gera ir vertinote, puoselėjote save. Vaikystėje viskas buvo paprasta, lengva, prieinama, o aplinkinių meilė mums atrodė natūrali. Tuomet buvome tikri, kad esame mylimi ir kaip šviesos spindulėlis ūkanotą dieną suteikiame visiems džiaugsmo.

Beje, moteriška pasąmonė sufleruoja tam tikrą sprendimą, kaip lengvai tapti mažu vaiku. Kitaip kalbant – kaip būti patrauklesnėms vyrams. Blondinės fenomenas! Svarbu atminti, kad išorinis įvaizdis, neparemtas vidinėmis savybėmis, ilgai neišsilaikys, o patrauklios gražuolės statusas taps bevertis. Liūto energijai sustiprinti reikalinga vaikiška drąsa, pasitikėjimas savimi ir laiminga šypsena. Sakote, neišeina? Nieko baisaus: tegul šios savybės iš pradžių būna tik suvaidintos – vėliau, kaip aktorės, pavirsite tokiomis. Dirbtina šypsena, suvaidintas pasitikėjimas savimi geriau nei nieko (juolab baimė, sutrikęs, nelaimingas veidas). Anksčiau ar vėliau įsijausite į šį vaidmenį ir tapsite laimingomis, savimi pasitikinčiomis gražuolėmis.

Dar viena auksinė Liūto pusė – auksas. Norite ar ne, bet tai yra Liūto, vadinasi, ir meilės energijos, spalva. Prisiminkite arabų, indų moteris, kurios pasaulyje laikomos tikrosiomis meilės magėmis. Beje, jos nešioja daugiausiai auksinių papuošalų.

Dažniau prisiminkite, kad Liūtas yra karalius. Turite jaustis ir atrodyti kaip karalienės. Liūto energiją stiprina Saulės akmuo arba avantiūrinas. Jis būna auksaspalvis, žalias (pastarąjį geriausia nešioti Vandens ženklams).

Nuo kovo 7 dienos Baltasis Mėnulis (Selenė) įeis į Mergelę. Šis Zodiako ženklas atitinka moters archetipą. Taigi Selenė Mergelėje išgrynins ir sustiprins moteriškąją energiją.

Mes visi ieškome to, ko neturime: moteriai reikia tikro vyro, vyrams reikia tikros moters. Nuo kovo iki spalio pradžios, kol Selenė Mergelėje, palanku išsiugdyti trūkstamas savybes. Tos, kurios domisi astrologija, gali nustebti: juk Mergėje Venera išvaryta, vadinasi, yra silpnoje pozicijoje, tai iš kur tas moteriškumas?

Viskas paprasta. Moteriškosios in energijos principas yra paslaptis – tai tarsi nematoma pasąmonės energija, naktis. (Ne veltui oficialiai stipriausia Veneros padėtis yra opoziciniame ženkle Žuvyse, kuris valdo paslaptį.) O kur daugiausia paslapties? Ten, kur nieko nematyti. Veneros Mergelėje tikrai nepamatyti. Tačiau tai, kas nematoma, sunku apčiuopti. Šiuo atveju padeda Baltojo Mėnulio specifika. Reikalas tas, kad Selenė turi galią išvarytą planetą paversti šeimine. Tai nuolat vyksta tame Zodiako ženkle, kuriuo tuo metu juda Selenė. Tad kol Baltasis Mėnulis globos Mergelę, turėsime retą progą lengviau įvaldyti gryną, švarią, tikrą moteriškąją energiją. O pagalba ateis iš visur. Tik panorėkite.

Nuo spalio 7 dienos Baltasis Mėnulis (Selenė) pereis į Svarstykles – santuokos ženklą. Juo Selenė judės septynis mėnesius. Tai laikas, kai angelai parems priimant sprendimą dėl poros. Dabar jus puiki, išsivaliusi ir kupina galingų moteriškųjų energijų, jums nestinga gerbėjų. Atėjo laikas rinktis, su kuo sieti savo gyvenimą. Beje, santuokos, kai Baltasis Mėnulis Svarstyklėse, yra stabiliausios, nes jas itin saugo angelai sargai.

Kaip seksis šiais metais kiekvienam Zodiako ženklui meilės srityje, skaitykite vasario mėnesio „Palmiros žvaigždės“. O jei vis dar netveriate savame kailyje, ką žada jums 2012 metai – tuomet į pagalbą atskuba Rytų ratas (horoskopai pagal metus) ir fengšui prognozės: vanduo – tai permainų substancija, tad ruoškitės didžiajai bangai ir pokyčiams visose gyvenimo srityse.


Šiame straipsnyje: meilėhoroskopas

NAUJAUSI KOMENTARAI

VISIEMS

VISIEMS portretas
youtube: /watch?v=Vhd7qt5fOQw

666

666 portretas
TAI PALMIRA JAU PSICHOLOGĖ?NU ,TAI DIEVE PADĖK...

ai

ai portretas
kai pamatai Palmiros labai reiksminga zinoves veideli,arba Kirilkino-tuoj pat paledzia vidurius.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių