Meilės diena su Irma, „Dinamika“ ir Paulium Stalioniu

Irma, "Dinamika" ir Paulius Stalionis! Šeštadienį 20 valandą restorane "Tėvynė" vyks iki pusiaunakčio truksianti įspūdinga koncertinė programa meilės dienos proga.

"Meilė - tai laimė", - įsitikinusi po pertraukos vėl sėkmingai koncertuojanti dainininkė Irma. Restorane "Tėvynė" iš savo auksiniu bei platininiu diskų ji atliks visus hitus - "Žalių bangų vynas", "Kur tu, pradingai", "Laimės žvaigždė", "Ir po tūkstančio metų", "Verta" ir daugelį kitų.

"Išgirsite ir naujų, dar neskambėjusių dainų, - šypsosi dainininkė. - Galbūt improvizuosime ir su grupe "Dinamika".

Legendinės, susikūrusios dar 1992 metais, grupės "Dinamika" vadovas ir siela Gintaras Brokas žada: "Meilės dieną lankytojai išgirs geriausias mūsų dainas".

"Palinkėk man gero vėjo", "Meilės lietus", "Pabučiuok mane", "Ačiū Tau", "Padovanok man" ir daugelį kitų tūkstančiams Lietuvos klausytojų puikiai žinomų dainų vardina dvejus metus su atlikėja Sigita koncertuojantis G.Brokas.

Uostamiestyje gyvenančio trejus metus solo dainuojančio ir dainoms tekstus kuriančio kauniečio Pauliaus Stalionio gerbėjai "Tėvynėje" išgirs net 16 tūkst. tiražu bei auksiniu tapusio disko "Vakarai ilgi" ir naujausios, "Aš atnešiu tau saulę" hitus: "Vakarai ilgi", "Jeigu tavęs nebūtų", "Lietuvaitės", "Aš atnešiu..."

Pajuokavus, ar meilės dieną P.Stalionis klausytojams "atneš" ne tik saulę, bet ir meilę, dainininkas šyptelėjo: "Ne, meilės atnešti neįmanoma. Ji ateina pati. Ir dažniausiai - netikėtai."


Šiame straipsnyje: IrmaTėvynė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių