M.Douglasas serga vėžiu

Du "Oskarus" pelniusiam aktoriui Michaelui Douglasui gydytojai diagnozavo gerklės naviką ir skyrė aštuonių savaičių spindulinės terapijos bei chemoterapijos kursą.

Tikimasi, kad 65 metų M.Douglasas visiškai pasveiks, pirmadienį žurnalui "People" sakė aktoriaus atstovas.

Jis taip pat patvirtino šią žinią, kalbėdamas su naujienų agentūra "Reuters", tačiau išsamiau jos nekomentavo.

"Esu nusiteikęs labai optimistiškai", - "People" citavo M.Douglaso pranešimą.

M.Douglaso, kuris 2000 metais susituokė su Holivudo žvaigžde Catherine Zeta-Jones, sėkminga karjera didžiajame ekrane trunka jau maždaug penkis dešimtmečius.

Jis taip pat yra legendinio aktoriaus Kirko Douglaso sūnus.

M.Douglasas pirmiausiai išgarsėjo kaip prodiuseris, prisidėjęs kuriant 1975 metų juostą "Skrydis virš gegutės lizdo" ir pelnęs už ją savo pirmąjį "Oskarą".

Svarbiu persilaužimu jo aktorystės karjeroje tapo praėjusio amžiaus 8-ame dešimtmetyje rodytas televizijos serialas "San Fransisko gatvės".

M.Douglasas vaidino populiariuose filmuose "Fatališkas potraukis", "Volstritas", "Rouzų šeimos karas", "Esminis instinktas" ir "Narkotikų kelias".

Antrąjį "Oskarą jis pelnė už Gordono Geko vaidmenų Oliverio Stone'o filme "Volstritas". M.Douglasas atkurs šį personažą rugsėjį pasirodysiančiame tęsinyje "Volstritas: pinigai nesnaudžia", kurio tarptautinė premjera įvyko gegužę Kanų kino festivalyje.

M.Douglasas ir iš Velso kilusi aktorė C.Zeta-Jones susilaukė dviejų vaikų. Aktoriaus sūnus Cameronas iš ankstesnės santuokos su Diandra Douglas šių metų balandį buvo nuteistas kalėti penkerius metus už prekybą narkotikais.


Šiame straipsnyje: Michaelis Douglasasvėžys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių