M.Daščenka dėl grojimo pianinu paaukojo nagus

„Pažiūrėkit, aš be nagų likau!“ - dėmesį į trumpučius nagus jau šį vakarą pokalbio „Žvaigždžių klubas“ metu atkreips „Olialia pupyčių“ narė Marina Daščenka, paklausta, kiek išleidžia savo grožiui kas mėnesį.

Moteris atskleis iki šiol niekieno nežinomą savo talentą.

„Šiuo metu mokausi groti pianinu. Groju jau nuo pat mažens. Dabar nusprendžiau atnaujinti savo žinias ir tobulinti įgūdžius. Labai labai to norėjau, todėl teko dėl šio savo pomėgio net nusikirpti nagus“, - prisipažino pupytė Marina.

Pastaruoju metu iš nesibaigiančių skandalų niekaip neišbrendanti moteris taip pat prisipažins, kad dažnai sulaukia dovanų iš gerbėjų. „Kažko tokio nesu gavusi, tačiau rodomas dėmesys gėlėmis ar šampanu man – daugiau nei pakankamai“, - subtilumu sublizgės M.Daščenka.

Pokalbio „Žvaigždžių klubas“ metu žavioji Marina neišvengė ir klausimų apie paskutinį skandalą, į kuri įsivėlė vos prieš kelias savaites. Tuomet viename portale pasirodė informacija, esą Marina dirba prostitute Prancūzijoje bei priklauso elitinei vyrus aptarnaujančių merginų agentūrai. Tąkart buvo išspausdintos ir nuotraukos, kuriose puikiai matėsi Marina tarp gausybės kitų, intymias paslaugas teikiančių merginų.

„Prieš nieką neketinu teisintis, nes neprivalau to daryti. Pasakysiu tik tiek, kad ta informacija visiškas absurdas, mat to dienom, kai esą, kaip buvo skelbiama teikiau intymias paslaugas, iš tiesų aš koncertavau su kitomis grupės narėmis. Kažkas tiesiog pasinaudojo mano nuotraukomis, ir tai jau nebe pirmas kartas“, - susijaudinusi kalbės M. Daščenka.

Kiek ašarų Marina išliejo po skandalingojo įvykio, ir kokie jos santykiai šiuo metu su buvusiu vyru, sužinosite jau trečiadienį „Žvaigždžių klube“ 20.30 per LNK.


Šiame straipsnyje: marina daščenka

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių