M.Bartašiūnaitė: bijau, kad vyro nervai gali neatlaikyti

Skruostais riedančios ašaros ir sunkiai dėliojamas pasakojimas apie tai, kokia ji nelaiminga...

Nors viešumoje Milda Bartašiūnaitė visuomet linksma ir nebijanti provokuoti, pastaruoju metu kalbėdama apie savo asmeninį gyvenimą, ji atrodo visiškai sugniuždyta.

LNK projekte ”Kviečiu šokti” M.Bartašiūnaitė išbuvo stebėtinai trumpai. „Nors šokau tikrai geriau už kitus, žmonės už mane nebalsavo, nes esu laikoma išsišokėle begėde skandaliste”, - sako Milda LNK laidai „Neišgalvoti gyvenimai“.

Milda pasakoja, kad visi jos išsišokimai ir kalbos apie nesuskaičiuojamą skaičių partnerių lovoje, tik jos, kaip sekso reikalų ekspertės, įvaizdžio dalis. Šiam įvaizdžiui jos vyras buvo tolerantiškas ir supratingas.

Dešimčia metų vyresnis sutuoktinis tikėjo, kad skandalingas įvaizdis – tik žmonos darbo dalis. Tačiau Trakuose, miestelyje, kuriame gyvena ir Milda ir jos vyro tėvai, žmonės ėmė šnibždėtis ir ją vadinti tikrų tikriausia begėde.

Milda atvirauja: įtempti santykiai su vyro tėvais lyg juodas debesis jau seniai temdo jos gyvenimą. Nors pati tikina esanti padori, ištikima, šeimai atsidavusi moteris, kai kuriems jos artimiesiems patikėti tuo labai sunku. Milda sako tikrai žinanti, kad vyrui Sauliui į galvą nuolatos kalamos tiesos apie pasileidimo viršūnę pasiekusią žmoną...

Ar iš tiesų Mildos Bartašiūnaitės namuose bręsta skyrybos? Ar tikrai pikti gandai ir apkalbos išdraskys šeimą, kuri dar prieš metus tikino esanti labai laiminga? Išgirdusi šį klausimą, Milda apsiašaroja: „Taip, nesantaikos dūmai jų namuose pasirodo vis dažniau. Esu nepageidaujama savo uošvių namuose. Ten jie savo sūnui ištisai kalba apie mane baisiausius dalykus. Bijau, kad vyro nervai gali vieną dieną neatlaikyti“.

„Netikėkite Milda. Ji meluoja, manipuliuoja, bet kokiu būdu siekia dėmesio ir nori būti auka, kurios gaili visi”, - tokį komentarą „Neišgalvoti gyvenimai“ išgirdo iš vieno Mildai itin artimo žmogaus. Moters, kuri pridūrė, kad dėl Mildos darbelių nuo jos nusisuko visa giminė...

Skaudi M.Bartašiūnaitės išpažintis – „Neišgalvotuose gyvenimuose“ antradienį 20.30 val. per LNK.


Šiame straipsnyje: Milda Bartašiūnaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių