Marilyn Mansonas vis dažniau žvalgosi į kino pasaulį

Kitą savaitę su išskirtiniu savo naujausio koncertinio turo „Hey Cruel World...Tour“ koncertu Kauno „Žalgirio“ areną sudrebins Amerikos rokeris Marilyn Mansonas.

Išskirtiniais šou pasižymintis kontraversiškas atlikėjas pastaruoju metu į savo įrašų ir koncertų grafiką įterpia vis daugiau darbų kino pasaulyje. Visai neseniai jis paskelbė nusifilmavęs filme ir paskolinęs naujausią kūrinį „No Reflection“ kito filmo garso takeliui.

Lietuvoje skandalingasis Marilyn Mansonas pristatys ne tik savo garsiausius, bet ir šviežiausius kūrinius iš naujojo albumo „Born Villain“. Šio dainų rinkinio pirmasis singlas „No Reflection“ ne tik sužavėjo gerbėjus kraupoku ir įtraukiančiu vaizdo klipu, bet ir buvo įrašytas į siaubo filmo „Černobylio dienoraščiai“ (angl. „Chernobyl Diaries“) garso takelį.

Filmas apie 6 amerikiečių turistus, nukeliavusius į radiacijos pavojaus zonoje esantį Šiaurės Ukrainos Pripetės miestą, JAV kino teatruose pasirodė gegužės pabaigoje. „Ekstremaliam turizmui – ekstremali muzika“, – bendradarbiavimą su filmo kūrėjais pakomentavo Marilyn Mansonas.

Visai neseniai savo „Twitter“ svetainėje rokeris gerbėjams paskelbė ir kitą smagią žinią iš kino pasaulio – jis nusifilmavo komiškame filme „Neteisingi policininkai“ (angl. „Wrong Cops“). Visiškai į sceninį, minias bauginantį monstrą juostoje nepanašus Marilyn Mansonas įkūnijo muziką mėgstantį paauglį.

Trumpo metro filmuke paauglį vaidinantis rokeris neįtinka nestabilios psichikos policijos pareigūnui. Neseniai Marilyn Mansonas prisipažino, kad jam buvo linksma vaidinti „gatvės prostitute“ išvadintą jaunuolį su breketais. Pirmoji filmo, kurį sukūrė režisierius Quentinas Dupieuxas dalis baigiasi žinute „laukite tęsinio“, tačiau kol kas neaišku, ar jame pasirodys ryškus muzikantas.

Marilyn Mansonas jau yra pasirodęs tokiuose filmuose kaip „Lost Highway“, „Party Monster“ ir „Jawbreaker“. Neseniai muzikantas scenoje uždainavo su roko muziką mėgstančiu Holivudo aktoriumi Johnny Deppu. Dabar skelbiama, kad jie kartu su kino kūrėju Eli Rothu dirba prie naujų projektų.

Ko gero, daugiau papasakos pats Marilyn Mansonas, mat rokeris jau mažiau nei už savaitės žengs ant Lietuvos žemės. O tada pasiruoškite atsiduoti tikrai roko bangai.
Grandiozinį Marilyn Mansono ir jo grupės koncertą Lietuvos publika galės išvysti Kauno „Žalgirio“ – arenoje birželio 12 dieną. Bilietus į šio ekscentriško provokatoriaus pasirodymą gerbėjai gali įsigyti svetainėje www.ticketpro.lt  bei „Bilietų pasaulio“ kasose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių