Marijus Mikutavičius pagaliau prisipažins, kodėl neturi augintinio

„Pokyčius žadėjome pradėję naująjį ‚Keturkojo šou‘ sezoną. Pažadus visada reikia tesėti. Man, kaip laidos autorei, visada smagu pradėti kurti naują rubriką. Bet didžioji naujiena – rubrika ‚Gyvūnų pasaulio žinios‘ – ne vienintelė, kurią TV3 žiūrovai išvys šį sekmadienį 10.30 val. įsijungę TV3“, – šypsosi Skaiva Jasevičiūtė ir drauge su keturkojais, bei ne tik, kviečia laukti šviežiausios „Keturkojo šou“ laidos!

Naujai startuosiančioje rubrikoje „Gyvūnų pasaulio žinios“ iš Skaivos vedėjo kėdę pasisavins Marselis. Stačių ausų, smalsios nosytės ir savo žavesio dėka Marselis suseks ir laidoje pristatys pačius svarbiausius ir aktualiausius įvykius augintinių mylėtojams iš Lietuvos ir viso pasaulio!

Bet tai dar ne viskas! „Keturkojyje šou“ bus pristatyta nauja antra rubrika – „Susipažinkime“, kuri atsirado daugybės laidos gerbėjų prašymo dėka. „Negalėjau likti abejinga ir neatsižvelgti į žiūrovų prašymus. Nuo šiol kiekvienoje laidoje pristatysime po vieną įdomią ir retą šunų arba kačių veislę. Šį sekmadienį TV3 žiūrovų laukia pažintis su pačia seniausia šunų veisle, kuri, manoma, atsirado prieš 6 tūkst. metų!“ – nekantrauja Skaiva.

Žinomas žurnalistas, dainininkas Marijus Mikutavičius laidoje galų gale prisipažins, kodėl neturi augintinio, o žurnalistė Justina Ragauskaitė-Grybauskienė papasakos, kaip praleido medaus mėnesį Kenijoje tarp dramblių ir liūtų!

Pabaigai Skaiva priduria: „Tiesa, šiai laidai buvo iškilęs pavojus, nes jos vedėją Marselį pakirto klastingas virusas, kuris kaip tik dabar siaučia Vilniuje tarp šunų. Liga, kuri vadinasi ‚šunidžių kosulys‘, dažniausiai užpuola parodose ar kitur, kur daug šunų, tad papasakosime, kaip ją atpažinti ir greitai pagydyti“, – sako Skaiva.


Šiame straipsnyje: Marijus Mikutavičius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių