Mariah Carey tapo televizijos šou „Amerikos dievaitis“ žiuri nare

JAV popmuzikos žvaigždė Mariah Carey imsis darbo į sunkią padėtį patekusiame televizijos talentų šou „Amerikos dievaitis“ (American Idol), iš kurio žiuri pasitraukė roko grupės „Aerosmith“ lyderis Stevenas Tyleris ir popmuzikos žvaigždė Jennifer Lopez .

„Turėtų būti labai smagu dirbant su @AmericanIdol. Būdama dainininkė ir dainų kūrėja, esu sužavėta, kad galėsiu padėti ieškoti ir ugdyti naujus talentus“, - sakoma M.Carey žinutėje, paskelbtoje socialiniame tinkle „Twitter“.

„Didžiuojamės, kad prie mūsų šou prisidėjo viena iš geriausių visų laikų dainininkių“, - laidos prodiuseris Simonas Fulleris sakė ją transliuojančiai televizijai „Fox“.

„Mariah įkūnija žodį “dievaitis' ir įkvėps kiekvieną dainininką, kuriam teks garbė pasirodyti jos akivaizdoje", - pridūrė jis.

J.Lopez ir S.Tyleris anksčiau šį mėnesį paskelbė baigiantys darbą šiame šou, su kuriuo pastaruoju metu įnirtingai konkuruoja talentų konkursas „Balsas“, rodomas televizijos NBC.

„Amerikos dievaitis“ buvo rodomas 11 sezonų, tačiau šis šou nublanko, kai iš žiuri prieš dvejus metus pasitraukė Simonas Cowellas, Ellen DeGeneres ir Kara DioGuardi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių