Maratono metu sustojo pasipiršti merginai

Londono maratono bėgikas, iki finišo linijos likus vos 700 metrų, sustojo, priklaupė ant kelio ir pasipiršo savo merginai.

28 metų Benas McCreadie šeštadienį 42 km bėgime likus mažiau nei vienam kilometrui sustojo priešais jį palaikančią savo trisdešimtmetę merginą Laurą Rendell ir jai pasipiršo.

Ilgai nedvejojusi L. Rendell sutiko, vaikinas jai greitai užmovė sužadėtuvių žiedą ir nuskuodė prie finišo linijos, rašo upi.com.

„Niekaip nesumąsčiau dar įdomesnio piršlybų būdo. Ji absoliučiai to nesitikėjo. Net nusipirkau žiedui specialų krepšelį, tvirtinamą prie sėdmenų, kad galėčiau netrukdomai bėgti maratoną“, – pasakojo romantikas.

Mergina pripažino, kad toks pasipiršimas jai buvo didžiulė staigmena.

„Buvau visiškai šokiruota. Nežinojau, kaip elgtis, bet buvau be galo laiminga. Paskiau „taip“, jis man ant piršto užmovė žiedą, pabučiavo ir nubėgo – turėjo užbaigti maratoną“, – prisiminė L. Rendell.

„Maniau, kad jei jau jis man piršis, tai kokiame nors restorane, kai būsim kur nors vienudu, bet tikrai ne viename iš didžiausių metų įvykių, kur pilna žmonių“, – sakė L. Rendell.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vidmantas

vidmantas portretas
Šaunuolis vaikinas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių