Mantas Jankavičius: su akiniais, čiuožia ir mėgsta žydrą spalvą

Seksualus, nors ir su botaniko akiniais. Mėgstantis žydrą spalvą, bet ne debesėlis. Dailiai čiuožiantis, bet su dailiuoju čiuožimu neturintis nieko bendra. Kas? Žinoma, kad Mantas Jankavičius!

Sekmadienį, Meilės dieną, kokteilių bare "BarBar'a" nuo 21 valandos vyks originali Valentino naktis - "Čiuožki Čiuožki Valentinas@BarBar'a" su moterų numylėtiniu dainininku Mantu Jankavičium.

"Neslėpsiu, jausti moterų dėmesį man labai malonu. Aš tuo mėgaujuosi, - šypsodamasis prisipažįsta M.Jankavičius. - Tai - stiprus mano kūrybos variklis."

Šį kartą "BarBar'a" jis bus kitoks, įaugęs į naują modelio įvaizdį - su akiniais, žydros spalvos švarku. Tačiau kaip visada žavus, net ir botaniko "kailyje". Ir mylintis bei gerbiantis moteris.

Net kalbintas dirbti modeliu jis atsakydavo: "Mane ir šalia scenos supa labai daug gražių moterų. Dėl to neverta važiuoti į Milaną".

Jau dabar "BarBar'a" ekspertai tvirtina, kad niekas nelieka abejingas tobulai įvaldytiems “Čiuožki Čiuožki” šokio judesiams. Ir dar juos atliekant - M.Jankavičiui.

Jei netikite, Vasario 14-ąją, meilės dieną, į kokteilių barą “BarBar'a” ateikite įsitikinti. Visų lauks nepakartojamas, gyvas Manto pasirodymas su Čiuožki Dj's komanda plius specialus Čiuožki čiuožki "dance performance".

Primename, kad Valentino dienos, tiksliau, nakties, aprangos kodas - akiniai. Juk tai - labai seksualu!


Šiame straipsnyje: "BarBar'a"barmenaibarbara

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių