Maištas – klubo „Kiwi“ šokių aikštelėje

Triukšmingai paminėjęs Jūros šventę, uostamiesčio klubas „Kiwi“ karštąjį sezoną „Kiwi Vasara“ pratęs su šokio aikštelių karaliumi Manfredu.

Artimiausią šeštadienį „Kiwi“ klubą aplankys vienas iš žinomiausių Lietuvoje šokių aikštelių valdytojų, „Zip FM“ balsas, „Metal on Metal (Nesakyk mamai)“  kompanijos narys Manfredas. „Manfredas On-Air“ vakarėlis – tai rock, house bei disco stilių kokteilis, kurį uostamiesčio klube plaks charizmatiškasis šokių aikštelių maištininkas.  

Radijo laidų vedėjas, trankios šokių muzikos ir roko muzikos himnų specialistas Manfredas kažkada mėgstamame ir jau neegzistuojančiame „Stereo 45“ klube susitiko su New /dark/no wave maniaku Kimu Wildu bei dėl keistų gitaros garsų išprotėjusiu vyruku Miss America.  Po kelių valandų diskusijų vaikinai nusprendė sudėti savo plokštelių kolekcijas į vieną ir pradėti groti kartu. Rezultatas – 2004 m. pasirodęs ir didelio populiarumo sulaukęs projektas „Nesakyk mamai! DJ’s”. Po metų bendro grojimo Ore.lt portalo lankytojų pageidavimu „Nesakyk mamai“ buvo išrinkti geriausiais metų didžėjais. O 2006 m.  pasirodęs autorinis kompanijos darbas „No front Teeth“  giliai įstrigo ne vieno klubinės muzikos gerbėjo pasąmonėje.

2007 m. Manfredas tapo trečiojo „SobieskiUogos“ rinkinio autoriumi. Humoro nestokojantis didžėjus po šio darbo pasiskelbė trečiuoju pagal reitingą didžėjumi Lietuvoje, pirmas dvi vietas „atiduodamas“  Ignui i.v. ir „RyRalio“ komandai (pirmųjų dviejų rinkinių autoriams).  Ar tikrai jis taip sakė?..

Dažnas „Metalo on Metal (Nesakyk mamai)“ vaikinų pasirodymas baigdavosi tik įsikišus apsaugai, nes kompanija per savo pasirodymus scenoje išdarinėdavo dalykus, apie kuriuos sužinojusios jų mamos tikriausiai patirtų širdies priepuolį. 

Nors šeštadienį „Kiwi“ klube Manfredas pasirodymą surengs be dviejų ištikimų „Metal  on Metal“ kompanijos bendražygių, vis dėlto galima manyti, kad muzikos maišto šokių aikštelėje išvengti nepavyks.   

„Manfredas On – Air“ – ne vienintelis netradicinis šios savaitės renginys „Kiwi“ klube. Penktadienio vakarą klubas grįš keliais dešimtmečiais atgal, lankytojams pasiūlydamas prisiminti aštuntąjį ir devintąjį dešimtmečius vakarėlyje „80‘s/90‘s hitų naktis“.  Geriausi to meto kūriniai šokių muzikos ritmu, gaivūs kokteiliai ir to meto atmosfera – tai tik dalis vakaro nuotaikos, kurią žadą sugrąžinti klubo komanda. Kitą dalį vakaro ritmo klubas atkreips dėmesį į lankytojus, nepatingėjusius pasidabinti blizgančiais rūbais bei akiniais. Drąsiausių stiliaus laužytojų klube laukia staigmenos.  

Prasidėjus paskutiniam vasaros mėnesiui, klubas „Kiwi“ pradėjo ruoštis atsisveikinimui su šiltuoju metų sezonu. Rugpjūčio 21-ąją klubas pakvies visus pakartoti maudynes po stogu „Kiwi putų šou“, o rugpjūčio 28-ąją „Kiwi vasaros uždaryme“ melomanų lauks šokių muzikos žvaigždės iš Vokietijos pasirodymas bei  Eduardo Gimenezo šokių pamokos ir projekto „Latino Power“  šou.


Šiame straipsnyje: klubai"Kiwi"Manfredasvasara

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių