Magės D.Gaičiūnaitės tragedija: svajonės apie vaikus - bevaisės

Stebėdami garsiausių Lietuvos magų - Dianos ir Arvydo Gaičiūnų - rekordus ne sykį  spėliojome: tai apgaulė,  stebuklas, ar neįtikėtinos, iki šiol neatskleistos ir neišnaudotos,  žmogaus organizmo galimybės.

Beveik trys paros milžiniškame ledo luite. Daugiau nei vienuolika minučių be oro po vandeniu. Sklandymas ore, išbandymas  ugnimi bei  dešimtys kitų pavojingiausių triukų.

Žibalo į diskusijų  ugnį nuolatos įpildavo ne tik brolio ir sesers triukai, bet ir vis drąsesni užmojai. Štai kad ir visai neseniai nuskambėjęs paskutinis jų pažadas: atlikti patį pavojingiausią, sveiku protu sunkiai suvokiamą,  bandymą: Arvydas šaus, o Diana bandys pagauti kulką...

D.Gaičiūnaitė pirmą kartą ryšis prabilti apie tikrąją savo pasiektų pasaulio rekordų kainą. Moteris neslėps: tūkstančiams žmonių įrodžiusi, kad stebuklai egzistuoja, ji prarado didžiausią savo svajonę. Ne sykį medikų gąsdinta ir jų prognozių neklausiusi jauna moteris prisipažįsta: svajonės susilaukti vaikų kol kas bevaisės...

„Manau kad savo juodą darbą padarė ledas“, - kalbėdama apie savąją tragediją sunkiai žodžius renka Diana.  Skaudu  pripažinti, tačiau prieš lemtingąjį eksperimentą ji buvo visiškai sveika jauna apie didžiulę šeimą svajojanti  moteris.  Tačiau pasiekus pasaulio rekordą prasidėjo problemos.

Apie D.Gaičiūnaitės  įgyvendintus iššūkius, pasaulio rekordus, tikrąją jų kainą ir neišsipildžiusias svajones „Gyvenimas pagal moteris“ pasakos  antradienį 20.30 val. per LNK.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių