„Madagaskaras 3“ režisieriai žada fenomenalų reginį

Ne veltui sakoma, kad viena galva gerai, tačiau trys – dar geriau, todėl trys muškietininkai – režisieriai Ericas Darnellis, Tomas McGrathas ir Conradas Vernonas – sėdo prie vieno garsiausių pastarojo laikmečio animacinių filmų – nuotaikingojo „Madagaskaras 3“ vairo.

1994-aisiais įsteigtoje kino studijoje „DreamWorks“ nuo 2000-ųjų veikia „DreamWorks Animation“ padalinys, kuris, animaciniam filmui „Šrekas“ gavus Oskarą, atsisakė kurti pieštinę animaciją ir perėjo prie kompiuterinės grafikos animacinių filmų, pastaraisiais metais pasirodančių 3D formatu. Vienu pirmųjų tokio sprendimo padarinių tapo animacinis filmas „Madagaskaras“, akimirksniu susišlavęs žiūrovų simpatijas ir Niujorko zoologijos sodo augintinius išvijęs iš gimtųjų namų. Vėlesnėse dalyse šie atsidūrė saulėtoje Afrikoje bei senuoju žemynu vadinamoje Europoje. Būtent čia vystosi trečiosios „Madagaskaro“ dalies nuotykiai, nes amerikiečių keliones Europoje visuomet lydi nesusipratimai ir komiški įvykiai, ypač kai Aleksas, Glorija, Martis ir Melmanas pasiryžę bet kokia kaina grįžti į gimtąjį zoologijos sodą Niujorke.

Atsakydamas į klausimą, kaip prie vieno filmo vairo sekėsi dirbti net trims ambicingiems kūrėjams, režisierius T. McGrathas atsakė, jog tarp jo ir kolegų nebuvo nei krislelio konkurencijos. Linksmai nusiteikusi režisierių trijulė žadėjo fenomenalų reginį su naujais herojais, pasižyminčiais įdomiais charakteriais, kurie išprovokuos naujus siužeto vingius. „Trečiojoje dalyje į pasakojimą įvedėme rusų tigrą Vitalijų, jautrią jaguarę Džiną ir kiek kuoktelėjusį jūrų liūtą Stefano, todėl filme bus daug veiksmo, nepatogių situacijų ir įspūdingų cirko pasirodymų“, - sakė C. Vernonas.

Prakalbus apie filmą garsinusius aktorius bei kolegas režisierius E. Darnellis atsakė, jog komanda su aktoriais susidraugavo dar kuriant pirmąjį „Madagaskarą“. Na, o draugystė su T. McGrathu ir C. Vernonu trunka taip seniai, jog „sunku prisiminti kada visa tai prasidėjo“.
Trečiojoje „Madagaskaro“ dalyje keturi gyvūnai, kartu su pingvinais ir būriu beždžionių, atsidūria Europoje, kur likti nepastebėtiems daug sunkiau negu Afrikoje. Dar daugiau – vos po kelių dienų svečiuojantis senajame žemyne gyvūnus ima medžioti policija. Tačiau gyvūnai netyčia sutinka keliaujantį cirką, ir šitokiu būdu jų kelionė į Ameriką įgauna dar didesnį nesusipratimų pagreitį.

Giedriaus Savicko, Karinos Krysko, Vytauto Rumšo jaunesniojo, Rimantės Valiukaitės, Algirdo Gradausko ir Nerijaus Gadliausko įgarsinta klajojančio „Madagaskaro 3“ cirko kelionė per Europą į Lietuvą užsuks jau birželio 15 dieną.


Šiame straipsnyje: kinasmadagaskarasanimacija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių