M. Mikutavičiaus mama: nuo gimimo žinojome, kad jis bus dainininkas

Jau šį, ketvirtadienio vakarą TV3 televizijos eteryje – „Mylimiausių mamų„ apdovanojimai. Sidabrinės lėkštės bus iškilmingai įteiktos mylimiausioms „naujoms mamytėms“, patraukliausiems mamų ir dukrų duetams, taip pat – mylimiausiai garsenybės mamai. Studijoje susirinkęs moteriškas žvaigždynas ceremoniją pripildys smagaus klegesio, o jos vedėjo Giedriaus Drukteinio pakalbinta Marijaus Mikutavičiaus mama Vida atskleis, kaip užkariauti jos sūnaus širdį.

„Susipažinome studijų metais, buvome kurso draugai. O ten mus mokė vienos taisyklės: nerašyk straipsnių ir nefilmuok reportažų apie draugą. Todėl leiskite pakalbėti apie jūsų sūnų, – į Marijaus mamą Vidą kreipsis žurnalistas, rašytojas ir etiketo žinovas G. Drukteinis. Pasirodo, jį ir Marijų sieja 20 metų draugystė! – Kada pajutote, kad jis taps įžymybe?"

Ponia Vida bemat atsakė, kad sūnaus karjerą galėjo nuspėti vos jam gimus. „Tai buvo ištisas rėkimas, Marijus neleisdavo mums pamiegoti. Nusprendėme, kad bus dainininkas, – linksmai pasakos ji. – Tačiau po 4 mėnesių pajutome, kad sūnus gali būti ir futbolininkas, mat nenurimdavo, kol negaudavo kojomis paspardyti baliono."

V. Mikutavičienė buvo atvira: vaiko auklėjime neišvengė ir griežtų natų, tačiau augindama Marijų ji su vyru atidavė visą širdį. „Todėl Marijus ir myli visus žmones. Jeigu apie ką nors prabilčiau bloguoju – iš karto su juo susipyktume!" – patikins V. Mikutavičienė.

G. Drukteinis bandys aiškintis, kokiu kulinariniu keliu galima patekti į M. Mikutavičiaus širdį. Ką atsakys garsaus dainininko mama?

„Mylimiausių mamų" apdovanojimuose sąmojus taikliai laidys ir eterio chuliganai Rolandas Mackevičius bei Jonas Nainys. Pastarajam rūpės, kokio amžiaus būdamas M. Mikutavičius pirmą kartą... parsivedė namo merginą!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių