M. Kvietkutė - Šedžiuvienė: modelio darbas manęs nedomina

Grupės „Pop Ladies“ narė, prieš kelias dienas 21 – ąjį savo gimtadienį atšventusi Monika Šedžiuvienė sekmadienio naktį, Klaipėdoje, viename naktiniame klube, tapo pagrindiniu dizainerės Linos Andriukonytės kolekcijos modeliu.

Kokį drabužį dėvės atlikėja apsisprendė tik paskutinę akimirką. Ji rinksi iš keturių labiausiai tikusių variantų. M. Šedžiuvienė teigė, jog pastarąjį mėnesį ant podiumo jai teko lipti keletą kartų, tačiau apie profesionalaus modelio karjerą moteris tvirtino negalvojanti.

„Kartais išeiti į sceną pristatant ne dainas, o drabužius smagu, bet mano svajonė kita ir ji jau išsipildė“, - sakė apie muzikinę karjerą ne vienerius metus galvojusi M. Šedžiuvienė.

Šilkas, oda, šifonas ir kitos tarpusavyje sunkiai derinamos medžiagos yra būdingos mano konceptualiai kolekcijai. Ilgą laiką domiuosi Japonija, kovos menais, geišomis ir samurajais. Tai buvo mano kūrybos šaltinis“, - sakė L. Andriukonytė.

„Klube reikia atrodyti nenuobodžiai, o originaliai. Reikia nebijoti eksperimentuoti ir mes parodėme kaip tai geriausiai padaryti“, - patikino renginio sumanytojas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o tu

o tu portretas
pagalvok dar karta. Vis tiek greitai skyrybos...

Joske

Joske portretas
Monikita tu geeeeerai pagalvok!

ooo

ooo portretas
čiulpimas domina
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių