M. Galkinui A. Pugačiova padovanojo naktinį klubą

Neseniai Rusijos primadonos Alos Pugačiovos ir jos 36-erių vyro Maksimo Galkino pilyje svečiavosi artimiausi poros draugai. Pavasario pradžios proga šventinėje vakarienėje dalyvavo Kira Prošutinskaja, Baijgali Serkevbaevas, Filipas Kirkorovas, Andrejus Malachovas, Natalija Škuliova.

Garsus televizijos laidų vedėjas ir žurnalistas Andrejus Malachovas prisipažino, jog nesitikėjo, kad 63-ejų A. Pugačiova yra tokia šeimyniška moteris. Namai spindėjo švara, jaukumu. Kiekviena pilies detalė buvo apgalvota ir stovėjo savo vietoje.

Atrodė, kad sutuoktiniai pilyje gyvena jau ilgus dešimt metų, nors jie čia persikraustė tik prieš kelerius metus. Vakarienei besirengdama primadona paruošė ir savo firminių kotletų, silkės. Išlydėdama svečius legendinė Rusijos dainininkė visiems įdavė ir skanėstų išsinešimui.

Tačiau, anot A. Malachovo, jį labiausiai nustebino M. Galkino naktinis klubas, kuris yra pilies rūsyje.

Slapta nuo savo jauno vyro A. Pugačiova viską įrengė ir gimimo vasario 23-čiosios proga naktinio klubo raktus įteikė M. Galkinui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nu

nu portretas
reikia suneli palepinti dovanomis..

paaiškinkit

paaiškinkit portretas
Na, nebe naujiena, bet vis tiek niekaip nepajėgiu suvokti, ką veikia jaunas vyras su 27 metais vyresne, pasakysim mandagiai, dama.

V

V portretas
Dziaugiasi višta viščiukus išvedus, o sna merga, jauną vyrą radus... Jis gi žydras.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių