M. Bui parodė charakterį: iš įsiūčio ji mėtėsi puodais (foto)

LNK realybės šou „Šlovė ir turtai” gyventojai kartu – jau beveik tris savaites. Ir kuo toliau, tuo prasčiau jiems sekasi sutarti. Prieš keletą dienų blogąja prasme pasižymėjo šou įžymybė Marina Bui – neatlaikiusi kritikos į savo konkurentę ji metė... puodą.

Tiesa, Marina nebuvo pirmoji, pradėjusi svaidytis indais. Iš pradžių jos varžovė renginių vedėja Monika į ją sviedė šaukštą ir labai negražiai apšaukė. Jeigu ne pasirodę vaikinai, kažin kaip visa tai būtų pasibaigę – gal net ligoninėje. Žodžiu, panelės kaip reikiant nutrūko nuo grandinių ir puolė viena kitai į kudlas.


„Aš tavęs nekenčiu, tu patylėk, kai aš kalbu!”, rėkė Monika.

„Tu man neaiškink, ką man daryt!!!”, staugė savitvardą praradusi Marina.

„Labai gailiuosi, kad šitaip praradau savitvardą. Tiesiog išvedė mane iš kantrybės, jaučiu kaip esu nuolatos už akių apkalbinėjama ir šmeižiama. Manau, Monika prie to nemažai prisidėjo”, vos ne verkdama kalbėjo Marina.

Tuo tarpu kita konflikto dalyvė Monika po konflikto ilgai liejo ašaras. „Kaip dabar atrodysiu žiūrovams? Kažkokia isterikė – šaukštai skraido, indai skraido. Kaip... Nu, nežinau...”, nervinosi.

Visą šį konfliktą ir dar daugiau žiūrėkite realybės šou „Šlovė ir turtai” nuo pirmadienio iki trečiadienio 21 val. per LNK



NAUJAUSI KOMENTARAI

a

a portretas
niekam neįdomu, kam tokie straipsniai????????????????

vajeeee

vajeeee portretas
Siaubiakas, atsibodo man jos iki gyvo kaulo, ką rodo televizija ir tai mato augantikarta, BAISU................

.as

.as portretas
NA IS KARTO MATOS JOG SURNALISTAS SUDARRANKIS KAIMIETIS KURIO PRIGIMTIS LAIKYTI RANKOSE MESLO SAKE O NE RASIKLI
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių