L.Vaikulė Vilniuje žada surengti grandiozinį šou

Ji – amžinai jauna 56-erių latvių atlikėja, puikiai žinoma ne tik Baltijos šalyse, bet ir daugelyje Europos kampelių. Latvijos „madonna“ praminta energingoji Laima Vaikulė pavasarį po trejų metų pertraukos surengs grandiozinį šou Vilniuje.

Sostinės „Pramogų arenoje“ su įspūdinga nauja scenografija dainininkė, garsėjanti ne tik savo nemirštančiais kūriniais, bet ir amžinu moterišku žavesiu, gerbėjus džiugins garsiausiais kūriniais apie moteris ir meilę.

Legendinė latvių aktorė ir dainininkė, pelnytai vadinama garsaus kompozitoriaus Raimonds Pauls mūza, koncerte Vilniuje žada ne vieną staigmeną. Garsioji estrados žvaigždė scenoje žada pasirodyti ne viena, tačiau kas bus jos šou partneris – paslaptis. „Šį koncertą padarysiu įsimintiniausiu jūsų matytu reginiu“, – garantuoja L. Vaikulė, kurios atsinaujinusi programa vėliau bus pristatyta ir Maskvos žiūrovams Kremliaus salėje.

„Aš padovanosiu visiškai išskirtinį šou Vilniui Moters dienos proga“ – žada L. Vaikulė, visame pasaulyje išgarsėjusi tokiais kūriniais kaip „Vernisazh“, „Charley“, „Skripach na kryshe“ ir daugeliu kitų.

Ji emocionali, nepakartojama ir ekstravagantiška. Ji visada kitokia. Tačiau jos balsą, nesvarbu ar dainuojama angliškai, rusiškai ar latviškai, pažins kiekvienas.

„Surengti Laimos Vaikulės šventinį koncertą kovo 8-osios proga yra ne tik didelė garbė, bet ir didelė atsakomybė. Džiaugiamės, kad tūkstančiai šios nepakartojamo temperamento atlikėjos gerbėjų turės galimybę naujajį Laimos Vaikulės šou pirmą kartą pamatyti „Pramogų arenoje“ Vilniuje“ - sakė koncerto organizuojančios įmonės atstovas.

Išankstinius bilietus į atsinaujinusį Laimos Vaikulės šou kovo 8-ąją „Pramogų arenoje“ platina Bilietai LT.


Šiame straipsnyje: Laima Vaikulė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių