L.Somovas ir Jazzu į Klaipėdą grįš su premjera

Naujojo Leono Somovo ir Jazzu albumo „Score“ pristatymas naktį iš šeštadienio į sekmadienį tarsi stiprus rudens vėjo gūsis įsiverš į Klaipėdos klubą „Dr.Who“.

Šią erdvę duetas galėtų vadinti antraisiais savo namais pajūryje. 

„Geidžiamiausiu elektroninės muzikos duetu įvardijamų atlikėjų naujasis darbas išties buvo lauktas. Jį turbūt galima vadinti reikšmingiausiu šio sezono įvykiu lietuviškojoje scenoje“, – „Dr.Who“ atstovai neabejojo, kad gyva „Score“ perklausa klubą užlies nekasdieniškų emocijų banga.

„Turėjome progą stebėti L.Somovo ir Jazzu kūrybinius ieškojimus bei džiaugtis jų pasiekimais nuo pat ryškaus šio dueto įsiveržimo į mūsų muzikinę padangę. Klube „Dr.Who“ jų surengtus koncertus jau sunku ir suskaičiuoti, tačiau dar labiau nei kiekybė įspūdį daro kokybė. Kiekvienas pasirodymas paliečia jautriausias stygas, tad nenuostabu, jog Jazzu balsui ir Leono elektronikai tenka pasivaržyti su nuoširdžiai pritariančios publikos choru“, – kalbėjo šeštadieninės premjeros šeimininkai.

Prodiuseris L.Somovas naująjį albumą apibūdino lakoniškai: „Brandus, gyvas, organiškas darbas, taip norime skambėti ir koncertuose“. Pavadinimą „Score“ jis interpretuoja kaip žymę, kad duetas žengia naują žingsnį muzikoje ir džiaugiasi pokyčiais.

Anot Jazzu, naujuose kūriniuose yra ir energijos, ir tamsos, ryškesnių spalvų, vingresnių melodijų.

Klaipėdietiškoje albumo „Score“ premjeroje duetui talkins ištikimi jų bendražygiai – bosine gitara grojantis Domas Aleksa ir mušamaisiais – Marijus Aleksa.

Albumo pristatymas  Klaipėdos klube „Dr.Who“ (Naujojo Sodo g. 1) – spalio 24 d. 00.30 val. Įėjimas – 25 Lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių