L.Samėno ir „Išsipildymo akcijos“ vaikų kepami sausainiai neprisvilo

Vakar vėlyvą popietę TV3 laidos „Susitikime virtuvėje“ vedėjas Linas Samėnas skubėjo į 2-uosius Vilniaus vaikų globos namus. Čia jis buvo susitaręs ne tik susitikti su vaikais, susipažinti, bet ir skanių sausainių išsikepti.

Kulinarijos virtuozui draugiją palaikyti, su mažaisiais pabendrauti atvyko ir TV3 gyvenimo būdo laidos „Gyvenimas yra gražus“ vedėjas, Lino „Iki pergalės. Virėjų kovos!“ laidos laikų bičiulis Vytautas Rumšas jaunesnysis.

„Mes labai dažnai mėgstam ko nors išsikepti. Kadangi virtuvėje vietos ne tiek jau daug, darbus pasidalijame. Kartais vieni vaikai mokosi kulinarijos gudrybių, o kiti tik stebi. Kitą kartą - atvirkščiai. Labai džiaugiamės, kad mažieji gali pasimokyti iš vyresnių, ir jie tai daro su malonumu“, - pasakoja 2-ųjų Vilniaus vaikų globos namų direktorė Janina Steikūnienė.

„Vaikai labai nuoširdūs ir pasišnekučiuoti su jais labai įdomu. Atvažiavau kepti sausainių, bet sausainius iš tiesų kepė jie. Pirmas mūsų bendras kepinys pavyko tikrai neblogai. Tikiuosi, ateity tokių susitikimų bus daugiau“, - sako Linas.

Oficiali „Išsipildymo akcijos“ atvirų durų diena šiemet skelbiama gruodžio 5-ąją. Vaikai kviečia užsukti ir pažiūrėti parodėles, koncertus ir specialias programėles, kurias jie paruošė laukdami svečių. Daugiau informacijos apie „Išsipildymo akcijos 2009“ atvirų durų dienas - www.tv3.lt  

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių